Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gryzio

Najstarsze wspomnienie jakie macie

Polecane posty

pamietam jak na wakacjach glaskalam kota, ktory byla prawie taki jak ja :) pamietam jaki ogromny mi sie wydawal, wiec ile moglam miec, z 1,5??? Za rok przyjechalam drugi raz i kotem byl juz mniejszy a ja caly czas szukalam tego giganta i nie moglam dac sobie przetlumaczyc, ze kot jest ten sam, tylko ja wieksza.

Może i jestem okropna, ale moje wspomnienie jest takie............. W przedszkolu (nie wiem ile miałam lat, może ze trzy) jakiś dzieciak zwymiotował po zupie mlecznej na stół :O Od tego czasu chodziłam do przedszkola na 9 jak już było śniadaniu i do dziś nie jem zup mlecznych :O

Gość w zlobku plama na suficie
i lysy chlopak w drabiniastym łozeczku obok.Musiałam miec mniej niz 3 lata.

Sięgnęłam pamięcią i mam jeszcze starsze :P Pamiętam jak u mojej niani musiałam mieć mniej niż 2,5 roku gotowało się jajko w kubku z grzałką taką na prąd :O Strasznie mnie to zdziwiło :O

Gość lucyferek
pamietam jak wyrywalam szczebelki z lozeczka brata, zeby mogl wyjsc.. on umial stac i raczkowac, wiec mial jakies 8 m-cy, bo w 9 juz chodzil, a ja prawie trzy lata..

Gość paczis
pamiętam jeden jedyny obraz jak siedziałam w głębokim wózku i ktoś mnie wiózł ze stacji PKP, mogłam mieć z 10-12miesięcy, a pózniej mam wielką luke do jakiegoś 2-3roku życia, pamętam jak mama moją spacerówke sprzedawała a ja tak bardzo płakałam,że nie chce

Gość ..................------------
pamietam jak mialam 6 lat...czyli bylo to 21 lat temu :D jak u mojej buni na wsi poszlam zaniesc miske z jedzeniem psu, pomoglam mu ta miske oproznic po czym juz najedzona polozylam sie z nim w jego budzie i ucielismy sobie poobiednia drzemke rodzina do dzis sie z tego smieje a moj facet stwierdzil ze w taki oto sposob obudzilam w sobie suke :D

ja pamiętam jak stałam w takim łóżeczku ze szczbelkami i słyszałam kroki na korytarzu. Po chwili o framuge drzwi oparła się moja mama i powiedziała - no staruszka, powiedz rrrrrrrr. I ja mówiełam lll llll lllllll llllll. Pamiętam tez swój żłobek, ale akurat tego nie chce pamietać. Byłam tam od 1,5 roku życia do 3 roku życia. Okropne wspomnienia

ja pamietam jak kiedys obudzilam sie w srodku nocy, bo zarzyglalam cala posciel, pozniej skakalam na skakance w pokoju rodzicow, jak mama zmienila posciel...pamietam ze slyszalam odglos pociagu i strasznie chcialalm go zobaczyc...dziwne wspomnienie takie przez mgle, troche jak sen.

A ja pamietam takie wydarzenie, urodzila sie moja siostra i ja bylam o nia strasznie zazdrosna, zaczelam stroic fochy, rzucac sie na podloge i plakac oraz... robic na nowo w majtki. Rodzice nie umieli sobie ze mna poradzic i w koncu tata kazal mi wziac kupe w reke i zaniesc do ubikacji. Strasznie sie wystraszylam i od tej pory bylam juz grzeczna. I dotad to pamietam :P Mialam 2,5 roku.

Gość ...........oj............
ENAMORADA zdechłam!:D Twój ojciec był sadystą?

Gość up...

Gość katranka
ja pamietam jak stałam w łóżeczku i sięgałam zawsze do regału stojacego obok:) ściagałam sobie zabawki i rzucałam w łożko rodziców żeby się obudzili i mną zajeli;) I był taki drewnany piesek od cioci... nie nim nie rzucałam;) lubiłam go oglądac bo był taki inny... z drewna a drugie co pamiętam to z drugiej strony łożeczka była ściana i w jednym miejscu wydrapałam dziurę:):) Na pewno było to przed 1.5 rż bo potem się rpzeprowadziliśmy:)

Gość no to siekierra siekierra
majac tez okolo 3 latek skakalam po tapczanie z metalowa pileczka w buzi(taka od piłkarzyków) i nagle tak sobie skaczac zorientowalam sie, że juz nie ma tej pileczki w moich ustach :) a dalej pamietam jak rodzice sprawdzali po kazdym moim musze uzyc tego słowa wypróżnieniu czy pileczka jest spowrotem na zewnatrz :P o takie mile wspomnienie :D

Mnie się dzisiaj przypomniało sąsiad, który umarł we wrześniu 1989. To on jest moim najstaszym wspomnieniem. Najzabawniejsze jest to, ze ja go w ogóle nie znałam. :-o