Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość też niedoskonała

TRĄDZIKOWCY-TAPETOWCY NADCHODZI LATO I CO WY NA TO?

Polecane posty

Gość też niedoskonała

no więc? zimą skrzętnie ukrywacie (jeśli ukrywacie) swoje niedoskonałości, a latem (jeśli wogóle o nich myślicie oczarowani błękitem nieba i blaskiem słońca)? ja już nawet nie ze względu na lato ale w ogóle zrywam z tapetą bo wydaje mi sie że już lepiej wygladam nawet z tymi przebarwieniami i spółką niż z tapeta na twarzy i szczerze mowiac jeb bie mnie to czy to sie podoba tym co musza mnie ogladac w stanie permanent natural ;) jest wiosna kurde! :P

Gość **** **** ****
mnie to jebie cały rok...trafić na podkład puder korektor który nie pogłebi problemu to dla mnie marzenie nie dospełenienia na równi z lotem na księżyc...juz się przyzyczaiłam ze swiece krostami/bliznami

Gość aaaśka
ja tymaczsowo nie mam tego problemu, tymczasowo ponieważ zażywam antybiotyk a po kuracji pewnie wszystko wróci, ale co tam, idzie wiosna więc zafunduję sobie ładną cerę na kilka miesięcy:) Za to muszę unikać słońca, yeah!!!

Gość Madźka.......
Nie wiem o co chodzi z tymi tapetami, naprawdę. Rozumiem na jakąś imprezę pójść, bankiet, bal itp. ale na codzień mykać w pełnym rynsztunku? :o Mnie by to męczyło....

Gość aaaśka
nie wiem jak wy, ale ja to uwielbiam. Siedzieć rano pół godziny przed lustrem, patrzeć na swoją masakryczną cerę przez którą chce mi się płakać i tuszować wszystko, pryszcz po pryszczu.... mój wymarzony poranek:) i jak to może męczyć?

Gość też niedoskonała
Madźka....... - mnie to teraz zmęczyło i mam dość. a bieganie codziennie w pelnym rynsztunku do przyjemnosci nie nalezy ale fakt ze choc troche mniej widac moje problemy ze skora poprostu dodawal mi pewnosci siebie

Gość też niedoskonała
aaaśka - a idz ty, tez mi przyjemnosc :P poza tym w mocnym swietle i tak widać i to okropnie że ma sie tapete, a po kilku godzinach nawet nie mowie jak to zaczyna wygladac na twarzy :o

Gość Madźka.......
No właśnie,światło dzienne, szczególnie to, które mamy okazje oglądać na wiosnę i lato wszystko ujawni, tu nie ma żadnego maskowania ;)

Gość aaaśka
to był sarkazm.... wydawało mi się, ze wystarczająco czytelny:(

Gość też niedoskonała
aaaśka - no nie wiem czy taki wystarczajaco czytelny, ja np lubilam ten moment kiedy juz wszystko idealnie nalozone i w odpowiednim swietle wygladalam prawie idealnie :P ale samo zrywanie sie o poranku zeby zrobic tapete - masakra :o

Gość Madźka.......
aaaśka, był odczuwalny, bo kiedyś przechodziłam przez to, co ty ;) teraz mi się na szczęście zalecza, trądzik to najgorsza choroba przez jaką przechodziłam! jest długa, męcząca psychicznie i fizycznie też, bo ja miałam takie bolesne gule, z których nic nie szło, dodatkowo ciągnie się niekiedy latami, pochłania mase czasu i nerwów, bleh, i dziwne, bo nikomu nigdy nie życzyłam pryszczy, a śmierci tak .....;)

Gość aaaśka
ja narazie mam spokój dzięki antybiotykowi, żeby tak zawsze było, eh....

Gość Madźka.......
u mnie bywało tak, że bałam sie rano wstać, patrzeć na te zaczerwienienia, trądzik może zamienić w szkaradę nawet angeline jolie

Gość aaaśka
Angelina Jolie ma wg jakiegoś plebiscytu najgorszą cerę w Hollywood:) ma podobno ślady po ospie czy coś w tym stylu.... jak widać tapeta dużo daje, a raczej photoshop:)

Gość ja widzialm
u niej tylko jeden slad po ospie na filmie, ale cere ma ladna nawet w filmie cudow nie zrobia