Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghanna

Tabletki a prawdopodobieństwo ciąży ?!!!!!!!

Polecane posty

Gość ghanna

Zaniepokoiła mnie moja kumpelka, kiedy powiedzialam ze wspolzyje z chlopakiem biorąc tylko tabletki (ona uzywa dodatkowo gumki) a moj mezczyzna kończy we mnie. czesto sie kochamy, nawet bardzo.... zazywam regularnie, czasem zdarza mi sie wziac troszke pozniej, ale jednak to nie powinno miec znaczenia. nie mam biegunek, nie wymiotuje. wiec czy mam sie obawiac? wiem, ze zawsze sa minimalne szanse, ale zeby panikowac? skutecznosc jest spora, prawda? a jak wplywa alkohol na skutecznosc? zdarza mi sie czasem w weekendy wypic wiecej i wieczorem tez biore tabsy, czyli mniej wiecej w tym samym czasie. Kto wspolzyje tylko biorąc tabletki? Podzielcie się doświadczeniami.

Gość ghanna
powiedziala mi ze z tabsami roznie bywa i że ryzykuję, ona na moim miescu to by pewnie spanikowala.

Gość ja tak robie
od 3 lat tylko tabsy po co mi gumka nie poto to lukam zeby jeszcze gumek uzywac w weekendy tez potrafie zaszalec ale to nic nie skzodzi chyba ze wymiotujesz lub masz biegunke nie martw sie jesli bierzesz tabsy wg wskazan nir zajdziej w ciaze :) pozdrawiam i uzywaj seksu do woli po to stworzono tableteczki

Gość ghanna
dzięki, potrzebuje jakiegoś głosu rozsądku :) tez nie wydaje mi się, ze przy prawidlowym stosowaniu moze się nie wchłonąć czy nie zadzialac, tym bardziej, ze zadnych innym lekow nie biore. dziekuje!!!:)

Gość ja tak robie
spoko jesli bedziesz brala dokladnie wszystko bedzie ok pozdrawiam

Gość ghanna
ktos cos jeszcze napisze na temat?

alkohol nie obniża skuteczności. gdzie to wczytałas?:/ i prawie kazda kobieta bioraca tabletki kocha sie bez prezerwatywy. jaki inaczej byłby sens faszerowania sie hormonami? podpowiem Ci ze zaden

Gość ghanna
no coz, kolezanka z ktorej zdaniem zwykle sie licze, spojrzala na mnie tak, jakbym skazywala sie na szybkie maciezynstwo nie zabezpieczajac sie dodatkowo gumka kiedy facet konczy we mnie! alkohol, wiem, ze nie obniza, w zasadzie, ale jest roznica jesli wypije sie lampke wuna i cale wino prawda? bez wymiotowania. chociaz mam nadzieje, ze dla tabletek nie ma roznicy :)

widocznie twoja koleżanka jest jakaś nie teges :) ja też tylko tabsy biorę i jest ok.

Gość ghanna
podzielcie sie doswiadczeniami:) j a jestem poczatkujaca w tym temacie i wszystko mnie niepokoi:)

Gość ghanna
?

Gość nalka
hej. ja na pocz. batdzo balam sie bez gumki, bo od pierwszego razu jestem na tabletkach. teraz juz jest ok. gumkki nie uzywamy i mam nadzieje ze w ciazy nie jestem

Gość ghanna
ponawiam

ja biore 8miesięcy,same tableteczki...sex jst pełny :P do samego konca :) jak narazie nie zawiodły mnie.

Gość ghanna
?:)

Gość emele
mnie tez nigdy nie zawiodly, a balam prawie 3 lata z przerwami

Gość emele
nie stosowalam gumek itp ;)

ja przez 5 lat tylko tabletek używałam. popijałam piwko, winko, coś mocniejszego i nic nigdy się nie działo. w ciążę jakoś nie zaszłam. zdażało mi się zapomnieć tabletki i po 10 godzinach brałam i nic. raz zwymiotowałam, to do końca cyklu na gumkach jechaliśmy. ale poza tym to nic. dziecka jakoś nie mam! ja brałam właśnie po to żeby bez gumek i to do końca, zawsze kiedy mam ochotę! jek już łykam hormony to chcę móc czerpać max przyjemność z seksu a nie jakimiś głupotami się przejmować! koleżanką sie nie przejmuj, bo jakieś bzdury gada. tak jak mówisz zawsze jest jakieś niebezpieczeństwo, ale jak łykasz to nie martw się gumami!

Gość ghanna
dzieki:) kto powie cos jeszcze?

Gość ghanna
dopadam mnie schiza ze powinnam uzywac gumyyyyyy:(

przestan, nie przejmuj sie ! tyle dziewczyn juz Ci powiedzialo ze długo stosują same pigułki i wszystko jest ok :) ja rowniez Ci to powiem poniewaz od 8 mesiecy kocham sie do konca przy samych pigulkach. nie stesuj sie :) naprawde nie ma czym- piugłki sa bardzo skuteczne i nie musisz dodatkowo stosowac gumek. nooo... uszy do gory.