Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzydziestoletniakokaina

Zaufanie?

Polecane posty

Czy jest sens zyc z facetem, ktoremu nie potrafie wybaczyc bledow z przeszlosci? Ktoremu je co rusz wypominam. Ktory jak zrobi nawet najmniejszy bład, to wszystko do mnie wraca. Czy jest sens? Czy faceci sie zmieniaja? Moj jak pies ogladal sie za babami. teraz tego niby nie robi, ale przeciez faceci sie pod tym wzgldem nie zmieniaja. Co robic?

Gość zegarmistrzyni
to chyba nie ma sensu - skoro nie potrafisz zapomnieć o tej przeszłości, to ona będzie się za wami ciągnąć do końca życia - czy warto?

no wlansie. Ale nie potrafie sie z nim rozstac. Chce zeby mi ktos przetlumaczyl do rozsadku, gubie sie. Raz go kocham a raz nienawidze za to wszystko. A jeszcze innym razem moje powody wydawaja mi sie blahe. On sie zminil, a ja tego nie potrafie docenicx, bo wystraczy, ze popelni blad. :(

Nie potrafisz docenić to może rusz tą łbicą i zacznij jako istota homo sapiens :> A po drugie... Nie znajdziesz faceta który się nie ogląda za kobietami. Chyba, że geja. Jeśli jakikolwiek facet który nie jest gejem Ci powie, że nie ogląda się za kobietami - KŁAMIE. Tak zostaliśmy stworzeni i dotyczy to wszystkich facetów hetero.

Gość zaniepokojonaaaa
dopóki nie wybaczysz, naprawdę i do końca, błędów z przeszłości, będziesz się męczyć

Gość lolalala
KFR, to nieprawda. Sa faceci, ktorzy obojetnie przechodza kolo lampucer, a sa tacy, co musza spojrzec na kazda. On nalezy do drugiej kategorii, ale i tak sie zzmienil. Tylko ja nie wierze w prawdziwe przeistoczenie z wariantu nr 2 w wariant nr 1. Juz sama nie wiem.

Gość lolalala
To ja chyba nie potrafie., Przyznaje sie, zazarta jestem za bardzo, nie potrafie tego zmienic, choc bardzo bym chciala.

Gość svfdvv
wypominasz drobne potknięcia, wracasz do uchybień z przeszłości, chcesz zmieniać... a może lecz się?

Koło lampucer zazwyczaj większość facetów przechodzi obojętnie. Co innego, gdy mają przejść koło ślicznej, zgrabnej, zadbanej kobiety. :P

Heh... Takie coś zostaje. Błędy z przeszłości, mówisz...Ta przeszłość to chyba całkiem niedawna, skoro nadal udaje mu się utrzymać pozory, nieprawdaż? Nie chcę Cię dołować, ale szczerze wątpię, że facet będzie wierny, bo domyślam się, że właśnie takie błędy były. Jeśli chcesz mieć faceta tylko dla siebie i się nim nie dzielić, to sobie poszukaj innego, bo ten będzie skruszony przez jakiś czas tylko...raczej nie za długi...

A jest moze ktos kto wybaczyl, mimo trudnosci i zyje w miare szczesliwie? Czy to zawsze wraca? Pozwolic wracac (bo jestem pewna ze sie tego nie wyzbede) czy zostawic siebie i jego w spokoju?

Gość Loro
Ja powiem tak: ten który zrobił to po raz pierwszy zrobi po raz drugi i setny!!! co do tego nie ma złudzeń. Czy jest na tym forum facet któy zdradził jeden raz i nie ma ochoty na więcej????????? NIE MA!!! Więc jeśli nie potrafisz z nim żyć to go zostaw a jeśli szkoda ci dzieci to poszukaj kogoś i też kręć!!!

hmm.. chyba po prostu mu nie ufasz, nie ufasz w to że się zmienił. Problem raczej leży po twojej stronie więc chyba da się coś z tym zrobić. Swoją drogą jak wyobrażasz sobie życie z kimś kogo nie darzysz zaufaniem ?

Gość Błędy w zyciu ...
kazdy popełnia ty, ja , on ... Jeżeli nie potrafisz wybaczyc, to twój problem, nie warto wracac do tego co złe, na tym co złe nie zbudujesz dobrego związku ... dlatego lepiej się rozstac, to oczywiście moje zdanie, twierdze tak na podstawie doswiadczenia zyciowego :) Zastanów się wypominanie tego co było zburzy kazdy związek, albo bedziesz zyla tym co jest i tym co będzie albo ... musisz powiedziec żegnaj, bo inaczej on tobie to powie. Powodzenia (przemysl jeszcze raz i zastanow się ...) :)

Gość hmm..hmm..
skoro kiedys sie oglądał za babami to nie jestem pewna czy mu tak przejdzie. faceci mają to we krwi, szczególnie niektóre typki. Nie zmieni sie ich pod tym względem