Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwkaaaaaana

GRUBE ŁYDKI co zrobic z nimi zeby były szczupłe??????

Polecane posty

Gość iwkaaaaaana

Hej dziewczyny mam prozbe jak wiecie co zrobic zeby mi łydki nie puchły i zeby były szczupłe juz na wieki o ile tak mozna hehe bo normalnie ogólnie jestem szczupła a łydki mam grubsze niz łuda co mam zrobic odp mi plizzzzzzz pozdro

Gość agullon
czesc. mam ten sam problem. generalnie jestem szczupla tylko lytki jak u atletki. szczerze mowiac nie widze rady poza samoakceptacja. oczywiscie jakies cwiczenia na zasadzie stretchingu(rozciagania) moga minimalnie pomoc. jesli ktos ma jakies pomysly tez jestem ciekawa

Gość Elless
Może pływanie?

Gość karmelek20
ja tez mam ten problem podobno Pillates dobrze rozciaga miesnie i cale cialo sie wysmukla ale to tego trzeba miec czas i troche wytrwałosci do cwiczen:(

Gość iwkaaaaaana
a próbowałaś juz ten pilates????????pomaga cos a gdzie moge z nalesc jakies takie cwiczenia na rosciaganie????

Gość kama 0
chodzenie na obcasach wyszczupla łydki, a w domu kładziesz się i nogi trzymasz w górze mogą być oparte o ścianę, po miesiącu są widoczne efekty

Gość iwkaaaaaana
a ja słyszalam ze opcasy jeszcze gorzej robia.a mam tylko trzymac nogi do gory na scianie i tyle ????????a ile tak mam potrzymac?????