Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweetyolka93

kolczyk w pepku

Polecane posty

Gość sweetyolka93

siemka wszystkim ja mam juz 3 miesiace percing w pepku i mam zajebiscie zagojone. bardzo mi sie to podoba i warto robic naprawde jest oki. trzeba natomiast dobrze o to dbac, pielegnowac myc i uzywac dezynfekcji. !!!!!! nie uzywac kremow nivea itp. polecam i wielkie buziaki

Gość jak się ma 13lat to jest spoko
bo wszystkie gówniary n apodwórku mają:o a w języku kiedy robisz? to też jest takie trendy/jazzy?? 💤 💤 💤 💤

Gość xXxCoCoxXx
Hey... Ja mam kolczyk w pępku od jakiegos tyg. i nie mam z nim strasznych problemów ale chetnie posucham rad jak dobrze o niego zadbac :):) Przemywam go codziennie woda utleniona i smaruje mascia Tribiotic:) Ale co zrobic,gdy gorna kulka kolczyka lekko sie wbija w dziurke i za kazdym razem zasycha wraz z ropka i ta wydzielina?? Mial ktos juz taki problem?? Aaa... Moj pierwszy kolczyk i w dodatku z zawieszka... Nie chaczy sie i nic nie boli :):) Phi... W jezorQ tez zrobie ale dopiero na wakacje zeby nauczyc sie z tym kolcem zyc:) Bo nie kazdy potrafi od razu ladnie mowic z pretem w ustach:):) Pozdrawiam... Kolczyki są suuupcio ;)

Gość xXxCoCoxXx
Ehh... Z tego co wiem to jezyk puchenie i nie wiadomo kiedy ta opuchlizna zejdzie... Nie chciala bym wparowac do sQl i seplenic na lekcjach ... A w dodatQ to moja dyr. nie pochwlala kolczykow,wiec... xP xP... Czekam do wakacji... Kolczyk zrobie moze w Italii jak pojade na wakacje... Specjalne zaklady są wszedzie... Nie tak jak u nas xD