Gość ocet jabłkowy Napisano Marzec 26, 2007 i jakiej firmy czy to ma znaczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sama robie Napisano Marzec 26, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ocet jabłkowy Napisano Marzec 26, 2007 a jak jeśli mozna spytać byłam juz w 10 sklepach nie ma nigdzie jest ale winogronowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w biedrące Napisano Marzec 26, 2007 ja kupuje w biedrace lub w albercie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yeez Napisano Marzec 26, 2007 w Tesco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w realu Napisano Marzec 26, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w plusie Napisano Marzec 27, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala198686 0 Napisano Październik 28, 2009 witam:-( ja mam dylemat.jestem w anglii juz 3lata i przytylam chyba z 15kg.nie wiem kiedy ciagle jestem w ruchu.masakra!!!!!probowalam mnostwo diet ale nic nie pomaga na dlugo. teraz zaczelam czytac o tym jablkowym occie i jego skutecznosci i tu znowu pojawia sie problem- nie moge go nigdzie tu kupic!!! jezeli wiecie gdzie go moge dostac prosze napiszcie.do swiat musze zrzucic chociaz polowe tego co przybylo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZamaskowanaSamica 0 Napisano Październik 28, 2009 Mala:)))witaj..ja cie przebije..jestem na wygnaniu juz 4 lata i niestety +...25 kg szczescia mi przybylo..Lacze sie z toba w bolu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZamaskowanaSamica 0 Napisano Październik 28, 2009 dostsniesz go w waitrose bynajmniej ja tam oststnio kupowalam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZamaskowanaSamica 0 Napisano Październik 28, 2009 ewentualnie mozesz sama zrobic..wymaga trocha czasu ale bedziesz miala taki na 100% Organic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZamaskowanaSamica 0 Napisano Październik 28, 2009 Jabłka (ich ilość zależy od pojemności naczynia) umyć, pokroić na kawałki i przepuścić przez sokowirówkę lub zetrzeć na tarce. Otrzymaną miazgę (razem z gniazdami nasiennymi) włożyć do kamionkowego naczynia bądź szerokiego słoja. Na każdy kilogram miazgi dodać litr i szklankę wody, 10 dag cukru, 1 dag drożdży piekarniczych i kawałek razowego chleba. Naczynie przykryć gazą i odstawić na 10 dni. 3- 4 razy dziennie płyn zamieszać drewnianą łyżką. Po tym terminie przefiltrować płyn przez gazę, wlać ponownie do umytego naczynia. Na każdy litr soku dodać 10 dag cukru, odstawić. Po skończonej fermentacji (ok. półtora miesiąca) przecedzić i rozlać do butelek. Przechowywać w chłodnym, ciemnym miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość samotna dziewczyna23 Napisano Październik 28, 2009 przytyłaś 25 kg z powodu....? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach