Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kizia Mizia Cizia

WPADKI ŚMIESZNE LUB PRZERAŻAJĄCE U GINA

Polecane posty

Gość o kurna ale numery
Orgazm przy USG!! i puszczenie bąka podczas badania! Hahaha ale się uśmiałam!!!

Gość o kurna
chociaż właśnie nie wiem czy to smieszne czy to przerażające, a co do baka to współczucia dla doktorka! Ale musiał mieć czad pod nosem!

Gość rozbieranka
ja z kolei miałam wpadke -mozna tak to nazwać jak mi kiedyś gin kazał sie rozebrac (a siedzieliśmy najpierw przy biurku) to jak wstałam i zamiast iść za parawan to-zdjęłam majciochy na tym krześle na którym siedziałam jak z nim rozmawiałam teraz myślę ze musiał sobie o mnie nieźle pomyslec! :D

Gość Maniolka
HEJ WAM.NIEZŁE TO CO PISZECIE,ALE SIĘ UŚMIAŁAM,JA NASZCZĘŚCIE JESZCZE NIE MIAŁAM WPADKI ALE DO TEGO NIGDY DUŻO NIEBRAKUJE KAŻDEMU.MI ZAWSZE CHCE SIĘ SIKU,CHOĆ PRZED WIZYTOŁ JESTEM KILKA RAZY,NIECIERPIE CHODZIĆ DO GIN... POZDROWIONKA.

Gość majamała
eee tam, co to za wpadka, u mojego gina nie ma w ogóle parawanu i zawsze się rozbieram przy nim. Moja wpadka jest taka. Miałam mieć robione po raz pierwszy w zyciu usg (dopochwowe, o czym lekarz mnie nie raczył uprzedzić). No więc przychodzę, mówię że ja na usg, a doktorek: no to proszę się przygotować.Ja nie wiedząc że istnieje takie przez cipne usg, (zawsze widziałam tylko takie przez brzuch) zadarłam bluzkę do góry, troszkę odsłoniłam brzuch i kic na kozetkę, która była za parawanem. Doktorek się pyta czy juz jestem gotowa, więc ja odpowiadam wesolutka: "jak najbardziej". wtedy on wchodzi za parawan i... normalnie oczy w słup!!!Dopiero mi wyjasnił o jakie usg chodzi. ależ mi było wstyd.... taka stara baba ze mnie a nie wiedziała...

:)))) ja też nie miałam wpadek ale czytałam kiedyś artykuł Bjork pisała o sobie szła do ginek. i na koniec chciała się odświeżyć jakiś preparatem do intymnej. leży na fotelu a lekarz \" ale się pani dziś wystroiła\" a ona się pomyliła i brokatem popsikała :D:D:D

Gość asdasd
Kobiety to jednak ciekawe zwierzęta ;P

Mia :P :P 🖐️ ej no ja to u gina jestem co 3 msce a chodze od ponad 9 lat wiec i tak mało przeżyć miałam :P a raz mi mój gin zrobił psikusa (zajebisty koleś z niego tak BTW) , nie brałam wtedy tabsów jeszcze i poszłam na USG dopochwowe a ten mnie bada i mówi, ze widzi piękny zarodek, ze 5 mm, że coś tam a jam kurfa zasłabła z wrażenia prawie :O wtedy mi powiedział, że żartuje hehehhehe :D goopek :D

Gość ahahahahaha
no jedyna moja wpadka jak moja gin powiedziala ze chyba jelitka mam przepelnione, myslalam ze sie zapadne pod fotel xD

Gość słońce dziś wzeszło
hahaha, ale jesteście smieszne...

Gość po pierwsze.....
---->asdasd za to ty jesteś zwierzątkiem wyjątkowo nieciekawym

Gość przed wizytoł
:o a to po jakiemu?

Gość śmieszne111
uwazam ze temat jest bardzo ciekawy! przynajmniej mozna sie pośmiać-anonimowo- dlatego nikt nie poczuje się urazony zresztą skoro tu ktoś zamieszcza swoje historyjki to znaczy ze ma poczucie humoru :) a co do literówek- no cóz zdarzaja sie trzeba tylko umieć je odczytać!!! a jak ktoś ma z tym problemy to juz jego problem :D

Gość płówek
śmieszne111 - masz całkowitą rację, popieram.

Gość piszcie jeszcze

Gość helka36
fajny temat, ja na szczęście nie mam wpadek u ginów, ani innych lekarzy, ale fajnie jest poczytać wasze historie.

Gość A JAŻEM SIE ZESRAŁA
ZE STRACHU, A ŻE wcześniej piłam kefir i jadł ogórki to drzyssss, srunęłam że aż sie spaliłam

Gość A JAŻEM SIE ZESRAŁA
fajny temat piszcie!!!!!!!!

Gość A JAŻEM SIE ZESRAŁA
obsrałam doktorka- prawie całego no muwie wam obciach i cegłe spaliłam....więcej już do niego żem nie poszła i itak sie boje ze sie wydało i mnie obgaduja w przychodni FAJNY TEMAT- PISZCIE!

Gość helka36
spadaj kretynie!

Gość helga69
upupup

Gość yokimiś
fajny temat, proszę o jeszcze....

Gość kociczka co sie marcuje
no ja też sie zesrałam i też miałam orgazm jak mi doktur robił badanie- a jak jęczałam bo ja zawsze jęcze

Gość yokimś
fajnie czytać o waszych gównach , piszcie jeszcze. ps a jaki miało kolor??

Gość yokimś
a pamiętacie jak do basenu też srałyście? był taki topik nie? fajny temat piszcie jeszcze

Gość milka1
temat fajny ,ale ostatnie wypowiedzi to porażka a szkoda ,Polak potrafi ;)

Gość śmieszne111
temat BYŁ fajny do pewnego momentu!!! jeśli nie macie czego pisac to nie piszcie -zostawcie miejsce dla tych kótre maja ciekawe historie inaczej topik sie zasmieca niepotrzebnymi tekstami tak żenujacymi ze pozwolicie ale nie bedę ich cytowała! pozdrowienia dla Kizia Mizia Cizia, mychaaaaa, teoria...to się naprawdę fajnie czytało ;)

Gość martusia111
ale sie usmialam:P