Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bankawstanka

OKULISTA DLA DZIECKA-KRAKOW

Polecane posty

Jak w tytule poszukuje dobrego i najlepiej sympatycznego okulisty w Krakowie ktory przyjmuje tez dzieci(5 latek).

Z Krakowa nie masz daleko do Mysłowic pamiętasz był taki program \"Kochaj mnie\" tam w jednym z odcinków występowała okulistka która przyjechała na kontrole ona sie specjalizuje w dzieciach i ma do dzieci świetne podejście (być może dlatego że ma swoje) nazywa się Aleksandra Bednarczyk i dzieci przyjmuje właśnie w Mysłowicach, można się z nią umówić telefonicznie na odpowiedni termin sama do niej chodzę z moją 4ro letnią córą

Gość blogimoje
Od niedawna chodzę do doktora Marka Hanarza - bardzo, bardzo dobry specjalista. Pełne zaangażowanie i profesjonalizm. No i niedrogo...

Gość mamamia1238
Zdecydowanie dr Marek Hanarz - bardzo, bardzo dobry specjalista :)

Gość paulinaila85
My też od jakiegoś czasu z naszym małym do Hanarza chodzimy - rzeczywiscie bardzo dobry specjalista. :)

Gość Falwelsaa
Tak jak ktoś wyżej polecam dr Hanarza - pełen profesjonalizm i zaangażowanie. :)

Gość AnkaAnka123
Kurde, strasznie dużo się teraz słyszy o tym Hanarzu i Oko Akcent. Moja siostra ostatnio była u niego i poleca... ja się jeszcze zastanawiam. Ceny ma niezłe, lokalizacje w sumie też. Może by sprobować?

Gość mamakrk
Pan Hanarz to rzeczywiście bardzo dobry specjalista. My całą rodzinką do niego chodzimy :)

Gość pacjentka123
Pan doktor Marek Hanarz otworzył prywatny gabinet OKO AKCENT - bardzo dobry specjalista. Nie bierze dużo, a zna się na rzeczy... No i tych kolejek można uniknąć.

Gość mamusiazkrakowa
Rzeczywiście - pan doktor Hanarz ma świetne podjeście. Nasza córeczka zawsze się bała badań oczek, ale teraz jakos ją tak zagada że jej się zapomina :)

Gość mamazkrakowa
Hanarz i tylko Hanarz. Ma mega podejście i nie bierze dużo. Nasza córcia bardzo go lubi i przestała się bać badań oczu...

Gość Skwirka
Taak - to prawda, pan doktor Marek Hanarz jest świetnym specjalistą i ma mega podejscie do dzieci :) Moja córka to aż sie pyta kiedy idziemy do pana doktora ;)

Gość gość
Podejrzewam u dziecka dużą wadę wzroku bo nie widzi rzeczy z daleka telewizzor ogląda bardzo blisko bo nic nie widzi fo jakigo lekarza się udać?

Gość asanka87
Na Twoim miejscu wybrałabym się do pani dr Magdaleny Adamczyk-Frystackiej. Przyjmuje w centrum okulistyki koło Mazowieckiej w Krakowie. To bardzo sympatyczna pani doktor, która ma dobre podejście do dzieci, do tego ma duże doświadczenie i wiedzę :) Myślę, że będziesz z niej zadowolona :)

Gość gość
Oprawki które teraz noszę kupowałam w Oko Design – www.oko-design.com . Polecam! Mają akurat dość dużo oryginalnych oprawek od marek których w innych krakowskich salonach nie ma w sprzedaży w ogóle. Już w pewnym momencie mnie męczyło że wszyscy moi znajomi mają mniej więcej te same okulary co ja, więc zaczęłam szukać czegoś mniej typowego i tak właśnie trafiłam na Krowoderską.

Gość Patrycja Kot
Ja z moim synem chodzę do Centre de la Vision - co pół roku kontrolnie. Na razie nic złego się nie dzieje ale traktuję te wizyty jako absolutnie obowiązkowe. Nie chcę żeby moje dziecko miało takie problemy ze wzrokiem, jak ja:(

Gość gość
A byliście na www.okulistakrakow.com ?? To bardzo dobry okulista w przystępnej cenie. Chodzimy już wyłącznie do niego, nie ma sobie równych, może komuś się namiar przyda wiec tu to zostawiam. :)