Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

manganian VII potasu

no wiec...jak zwykle mam problem...

Polecane posty

Gość mis madralala
gdzies czytalam, ze wiosna to zly czas na odchudzanie, powaga...organizm potrzebuje po zimie ruszyc z kopyta a Ty mu to uniemozliwiasz

mis madralala--> to by tlumaczylo dlaeczo nie moge ostanio zapanowac nad swoim apetytem:P luska...obawiam sie ze mi to nie pomoze😭 a herbtay juz 2 wypilam:P najgorsze,ze w szafce leza ciaksteczka zbozowe...:O

Gość fkfkfkf
Wiosna to najlepszy czas na odchudzanie, przynajmniej jak dla mnie. Walczą z wagą latami, więc wiem coś o tym. Ja mam swój naturalny rytm: w jesieni zawsze trochę mnie przybywa, i choćby stawała na głowie, głodziła się i tak dalej nie schudnę ani kg. Natomiast począwszy już od stycznia - leci samo niemal i to są najlepsze dla mnie miesiące: styczeń, luty, marzec, kwiecień. Potem ten proces się jakoś zatrzymuje i w lecie już zwykle nie chudnę.

Gość fkfkfkf
Ja na szczęście bardzo rzadko bywam głodna. Dziś: jogurt z musli na śniadanie, 2 wafle ryżowe na lunch, rybka z surówką na obiad. W charakterze deseru danio. Ale jak czasami bywam głodna wieczorem jem pomarańczę.:)

Skoro nie zjadłaś obiadu to pozamiatane:PCierp i wsłuchaj się jak Ci tłuszcz się spala.Z głodowym pozdrowieniem-trzym się!