Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana 19stka

pomózcie mi

Polecane posty

Gość załamana 19stka

prosze niech mi ktos pomoze, bo ja juz nie wytrzymam tego dłuzej, ciagle mysle o samobójstwie. Nie chce tego robic, chce zyc, ale nie z takimi problemami. A wszystko przez niego, myslalam ze to rozstanie bedzie dobre i dla mnie i dla niego, ale jednak nie... Kocham go, ale jego kumpel mi takie rzeczy wygaduje ze nie moge. moj K zdradził mnie juz raz, dokładnie rok temu, czyzby to sie powtórzało...?? Nie!! to niemozliwe, nie przezyje tego po raz drugi, nie przezyje,,, Wtedy o niego walczyłam i wywalczyłam, jestesmy razem 2,5 roku, wliczajac ta kilku miesieczna przerwe, wydawało mi sie ze dobrze go znam,a jednak nie>?? Nie wiem komu wierzyc, jego kumpel mowi ze on za moimi plecami nadal spotyka sie z nia. Powiedział co on o mnie gada, ze byl ze mna tylko po "TO", ze jestem łatwa, a przeciez ja to robiłam z miłosci, myslalam ze on tez... Mowi tez ze K. "kurwica brała jak jezdzilaiscie na imprezy, ze tam tyle fajnych panienek a on musi z Toba" Jak to mozliwe?? nie mogl tego [powiedziec moj kochany paczus, nie on...:( Nie wiem komu wierzyc, bo z tym kumplem ma ostatnio problemy, nawet sprawa w sadzie, moze on sie chciał tylko odegrac, a moze nie... Co ja mam robic?? Wiem ze najepszym rozwiazaniem byłoby zostawienie go, ale ja nie potrafie, nie przezyje jak on z nia bedzie, on jest tylko moj, nie jej. Prosze poradzcie co mam robic

Porozmawiaj z nim spokojnie, podbierz go, że wiesz więcej, niż on myśli ... (nie mów na pocz. skąd). Sprawdź jego reakcje, sposób w jaki się tłumaczy i co wogóle powie... Być moze to tylko nieudolna zemsta kolegi na nim, ale i może coś jest na rzeczy... Spokojnie, cokolwiek będzie , bedzie ok. Nie ten, to inny. Młodziutka jeszcze jesteś i życie przed tobą

Gość załamana 19stka
dziękuje za pomoc, własnie tak zrobie, ale jak sobie pomysle o nim i o niej... ech...zobaczymy jaka bedzie jego reakcja. Jeszcze raz dziekuje

Gość malutka_25
skoro juz raz Cie zdradził to naprawde kochany jest ty czytasz co piszesz kochana? skoro facet był zdolny raz Cię zdradzić to niby dlaczego miłaby sie to nie powtórzyc

Gość kurcze no
trudna sprawa najczesciej wlasnie takie dziwne i zle rzeczy mowi sie ,gdy dobrzy znajomi,przyjaciele sie pokłócą...mają tzw.haka! dlaatego nie wiem czy to prawda czy nie ...to co on mowil.

Gość Wszechwiedząca Wiedźma Ple Ple
Nie wierz takim "życzliwym". Moze to być prawda, ale co jesli nie. Z mojego doświadczenia wynika, że takimi ludźmi nigdy nie kierują dobre motywy. Z reguły zaczynamy być podejrzliwe , kłócić się z partnerem etc. A jeśli "życzliwy" jest taki pewny siebie- to zaproponuj mu konfrontację ze swoim chłopaqkiem. Wiedźma Ple Ple przemówiła ;)

Gość załamana 19stka
Wiem ze mnie zdradził, i zdaje sobie sprawe z tego ze moze zrobic to po raz kolejny, ale miomo ze nie bylismy razem przez jakis czas, to nie mogłam o nim zapomniec, jak zaczelismy byc znow razem to byłam najszczesliwesza na swiecie, do tej pory było wszystko ok, gdyby nie ta wiadomoasc kumpla...

Gość masandra lolita
wiedźma to Ty? bywałaś na czacie? jak była lotla, skorpion22 i inni ? :)

Gość malutka_25
masz 10lat to moze nie marnuj zycie na takiego co juz Cie zdradził

Gość malutka_25
sorki 19-nascie hehee

Gość malutka_25
przeczytaj sobie www.f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3437483

Gość malutka_25
i pomysle czy znam facetów i skoro Cie raz zdrdził to hmmm zastanów sie dobrze

Gość załamana 19stka
nie poczytam bo mi sie stronka nie otwera, wiem ze jestem młoda, głupia, niedojrzała i nie wiem co to miłosc. Chodzi mi o to ze nie moge wbic sobie do tej mojej głowy konca tego zwaiazku

Przede wszystkim wyjaśnij tą sytuację. A może ktoś jeszcze będzie coś na ten temat wiedział, skoro z Twojego \"pączusia\" taki gaduła, to widać z kimś jeszcze o Tobie w taki sposób rozmawiał. W każdej bajce jest jakieś ziarenko prawdy :\\ Tak jak Ci dziewczyny radzą, szczerze wyjaśnij tą sytuację. Jeśli to będzie prawdą... Nie miej wątpliwości, co do tego, aby go zostawić!!! Zapamiętam jedno, skoro zdradził raz, zdaży się i drugi...Czy chciałabyś, aby to się zdażyło wtedy, gdy będziesz niańczyła jego dziecko w wózku? Jak się wtedy poczujesz? Ja bym poprostu nie mogła być z kimś, kto takie rzeczy o mnie mówi, nie wybaczyłabym czegoś takiego!! To nie jest proste wiem, bo uczucie pozostawia trwały ślad na serduszku. Ale z czasem, powoli, wszystko się goi. Zastanów się czy ten facet CIEBIE jest wart, a nie czy Ty jego!! Jesteś młoda, nie jedno serce jeszcze Ty złamiesz! Główka do góry i życzę, aby się to wszystko jak najszybciej wyjaśniło. I nie zabijaj się głuptasie! Mnie by napewno z tego powodu było przykro, a co dopiero Twoim bliskim.

Gość 10 przykazań kobiety
Dziesiec sygnalow ostrzegajacych ze jestes Meczennica Milosci: 1. Czujesz, ze musisz chodzic kolo partnera na palcach, by go nie denerwowac lub draznic. 2. CZujesz, ze partner nei zawsze cie traktuje z szacunkiem. 3. Zachowujesz sie jako osoba pewniejsza siebie i silniejsza w pracy lub wobec przyjaciol niz w obecnosci partnera. 4. Nie czujesz sie bezpiecznie ani dobrze w przypadku negatywnego sprzezenia zwrotnego w stosunku do partnera. 5. Wahasz sie prosic partnera o cos, czego chcesz lub potrzebujesz a czasami sie zastanawiasz czy aby nie jestes zbyt "potrzebujaca" lub "uciazliwa". 6. Czujez, ze partner traktuje cie gorzej niz ty jego. 7. Kiedy twoj partner nie zachowuje sie czule wobec Ciebie starasz sie okazywac mu wiecej czulosci liczac ze go pozyskasz. 8. Czujesz ze musisz przekonac partnera o twoim prawie do milosci, przywiazania, rownosci, wolnosci itp. 9. Czesto bronisz i tlumaczysz sobie i innym zachowanie partnera i jego sytuacje zyciowa. 10. Czesto zloscisz sie na siebie za to, ze zachowujesz sie wobec jakiegos mezczyzny jak osoba slaba i choc obiecujesz sobie wiecej tego nie robic, nadal pozwalasz traktowac siebie nie tak czule jak na to zasluglujesz.

Gość malutka_25
tylko wymaz to co jest w nawiasie po 3437483 czyli

Jak rozpoznac mezczyzne-pomylke i nie marnowac na niego czasu i energii? 1)ON lubi uwodzic.Kiedy facet interesuje sie kobieta,to stara sie o jej wzgledy.Zaprasza na randki,proponuje wspolne wyjscie,sle sms'y itd. Jesli tego nie robi,to dlatego,ze nie chce, a nie,ze brakuje mu wolnej chwili. 2) Kiedy mu zalezy,potrafi zadzialac.Jesli podobasz sie mezczyznie i on chce cie zdobyc,badz pewna,ze zrobi wszystko,aby byc z toba.kazdy facet ma tyle sily,by podniesc sluchawke i wykrecic nr,jesli tego nie robi znaczy,ze nie chce. 3)ON sie niczego nie boi.Jesli jestes zainteresowana facetem,ale on nie odwzajemnia twoich uczuc,nie tlumacz go,ze jest niesmialy i boi sie odmowy,bliskosci itd.jesli naprawde ciebie pragnie nie przestraszy sie. 4)lubi czuc bliskosc. ale nie twoja,dlatego mowi ci,ze boi sie bliskosci.mezczyzna,jesli kocha,to niczego tak nie pragnie ,jak byc obok ciebie.chce wiedziec,jak wygladasz w stringach,kochac sie we wszystkich pozycjach itd. mezczyzni o niczym innym nie marza , jak o bliskosci i seksie z kims,na kim im zalezy. 5)nie boi sie zaangazowac.nie wierz kiedy mezczyzna mowi,ze boi sie bliskosci.ON boi sie twojej bliskosci,ale rowniez konfrontacji,dlatego nie powie wprost. 6)nie zdradza cie. jesli twoj facet robi skoki w bok, to nie szanuje cie i NIE zalezy mu na tobie.to sie nie zdarza przypadkiem,a s sypiania z kims nie da sie usprawiedliwic. 7)nie przeraza go slub.jesli naprawde darzy cie uczuciem to nawet najwiekszy strach nie bedzie silniejszy niz pragnienie bycia z toba. 8)nie zrywa. jesli ciagle stawia wasz zwiazek na ostrzu noza, sugeruje,ze lepiej byloby ci bez niego,a nawet sugeruje,zebys kogos sobie znalazla to znaczy,ze nie zalezy mu na waszym zwiazku. 9)znajdzie cie wszedzie.oczywiscie,jesli bedzie mu na tobie zalezalo. nie trzeba 5 razy przypominac mu nr tel.facet,ktoremu zalezy na kobiecie,szuka z nia kontaktu, walczy o kazdy jej gest,slowo,usmiech....

Gość malutka_25
< br....

czy teraz rozumiesz, ze ON JEST POMYŁKA?

Gość załamana 19stka
Dziekuje wam wszystkim za rady, bardzo mi pomogły i chyba uswiadomiłam sobie ze to nie ma sensu... Nie myslalam ze ktokolwiek mi odpisze a tu prosze. Nie wiem jeszcze co zrobie, ale wiem ze bedzie to bardziej przemyslne niz wczesniej

Gość malutka_25
a czytałaś to co ci polecałam?

Gość załamana 19stka
tak czytałam, dzieki