Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasika83

seks analny a zagrozenia

Polecane posty

Gość czy seks analny podnieca wszys
a czy moge uzyc wazeliny kosmetycznej? prosze o odp

myslę o jakiejś spirali czy wkładce ale za jakis czas no bo w końcu kiedyś sie na to dziecko zdecydujemy i potem sobie założę myslę, ze to idelane rozwianie dla takich postrzelonych osób jak ja wejdę wtedy na kafe i zacze rozpytywac krewnych i znjomych krolika jak to jest ze spiralą w środku bo raz słyszałam mrożąca krew w zyłach historię o spirali która ukuła faceta

Gość a12347
Spiralka to oczywiście po urodzeniu dziecka. Spiralka nie może ukuć jeżeli jest dobrze założona. Zazwyczaj na zewnątrz szyjki macicy wystają tylko delikatne wąsy od spiralki. Ale ich nie czuć. Więc nie wiem co to za mrożąca krew w żyłach opowieść. Spiralka to wygoda. Płacisz z założeniem około 100-150zł i masz spokój na 5 lat. Oblicz sobie koszty i co tańsze. Spiralka czy prezerwatywa.

Gość czy seks analny podnieca wszys
no a jesli mam tylkowazeline? oliwka jaka dla dzieci moze byc?

a12347---------> zgadzam sie co do kosztow szlag mnie trafia, jak kupuje tabsy za 40 pln na m-c po czym zapomne i pieniadze jakby w bloto ta osoba od wazeliny - no to przejdz sie na miasto i kup sobie cos :) np K&Y Johnsona oliwka dla dzieci jest ok jestem w ogole fanka oliwki, smaruje sie nią ciągle (po kapieli)

Gość najlepszy jest specjalny
zel do seksu analnego do dostania w sexshopach. cos posredniego miedzy oliwka i wazelina. wchodzi bez problemu - sprawdzone :)

Gość ale ja nie ebde teraz leciala
do sex shopu bo nie moge a mam w domu tylko wazelinke i oliwke czego uzyc? co lepsze?

Gość ale ja nie ebde teraz leciala
aha no i na golego siusiaka, nie podrazni?

Gość przeczytajcie sobie
http://www.sexanalny.com/index/ i nie zadawajcie gluich pytan.Tam jest wszystko w przystepny i delikatny sposob opisane co i jak- z czym do czego.Milej lektury.

Gość e tam dupa tu nic
nie pisze o oliwce