Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majooorka

Jak przekonać faceta do sandałów?

Polecane posty

Gość fajne
meskie japonki nie są złe... Wszedzie sie takie nosi, ale Polacy niestety mają jakies antygejowskie skrzywienie... :o

I tak swiat poszedł do przodu, kiedys faceci łazili tylko w adidasach, teraz cos sie ruszylo troche :-)

Gość lolipopppp
jezeli sandałki sa ładne, dobrze zrobione i facet ma ładne zadbane stopy to dlaczego mialby ich nie nosic. kiedys tez nie byłam przekonana do facetów w sandałkach/ japonkach/klapkach. ale ,kiedy mój kolega załozył takie skórzane klapki... zakochałam sie w jego stopach. ;)

Gość lolipopppp
a jak namówic faceta do noszenia?? np znalezc jakies fajne , ładne i pokazac mu zestawienie np z jakimis spodniami faceta, ładnie to skomponowac, powiedziec ze tał b. ładnie wyglada, ze to zdrowo, wygodnie. :) powodzenia

Właśnie wpadlam na to, ze mozna mu pokazywac innych facetow na ulicy :-) Niech sie tylko troche cieplej zrobi.

Gość Mój mnie słucha
Mój mężczyzna, jako go poznałam, to nosił się w stylu takim, hmmm licealnym, to chyba dobre określenie - czyli jeansy, bluzy, oszulki, adidasy - ZERO elegancji! Ale ponieważ mam gust (cudny ten mój chłopiec jest :D ) to zaczął mnie słuchać i nie kupuje już rzeczy bez konsultowania ze mną... Dzięki czemu chodzi latem w japonkach i sandałach (daleko mu do homoseksualizmu... a swoją drogą dziewczyny w japonkach to les?!) uważam, że wygląda szykownie! Do tego krótkie spodenki lub lniane długie, a nawet jeansy (które kocha) Bardzo mu sie podobają buty z 4 you (mają świetne sandałki!). Nie bardzo rozumiem co jest obleśnego w nagich stopach mężczyzny?! Nie wyobrażam sobie bym sama miała się męczyc całe lato w długich spodniach, skarpetach i pełnych butach! To nie ludzkie! Nie czyń tego co Tobie nie miłe! Dobrym sposobem na przekonanie (wymaga poświęcenia) to zakrywanie swego ciała tak samo jak czyni to mężczyzna! Przekona sie bardzo szybko do wszelkich sandałów byle by tylko ujrzeć Twoje nogi :)

Gość Frantiszek
Sandaly z skarpetami czy bez sa gejowskie moze i sa wygodne ale na pewno nie zdrowe.Moja probowala mnie przekona do noszenia kupujac mi ale nic to nie dalo-wywalilem na jej oczach bo wczesniej ostrzegalem ze nie bede nosic tego badziewia.Co do higieny wystarczy sie kompac dwa razy dziennie i zadne pocenie stop nie wystepuje....