Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolka9000

kiedy urodze?

Polecane posty

Gość wiolka9000

martwie sie choć termin mam na 2 kwietnia,ale lekarz powiedział że napewno urodze przed terminem,według niego powinnam urodzić w tamtym tygodniu,dziś jest wtorek i nic....miałam skurcze przepowiadajace ale od dłuższego czasu znikły..czy poród przychodzi nagle czy można go jakos odczuć...martwie sie bo może jest coś nie tak...czuje że dzidzia sie wierci..a tak chciałabym mieć to już za sobą..może iśc do lekarza

spokojnie nie panikuj.mozesz dostac skurcze i urodzic za dwie godz a moze byc tak ze zlapie cie w nocy a urodzisz dopierom za dwa dni.spokojnie przyjdzie czas.

Gość manolka
Spokojnie czekaj w końcu termin masz dopiero na kwiecień. Mnie również lekarz mówił, że urodzę przed terminem a urodziłam 6 dni po terminie i jeszcze miałam wywoływaną ciąże. Dziecko samo"'zdecyduje" kiedy będzie gotowe wyjść.

Gość dudu
spokojne mi tez mowiono ze urodze przed terminem mialam na 24 grudnia a synus pojawil sie 4 stycznia,bedziesz wiedziala kiedy sie zacznie najpierw delikatne bole jak na mienstruacje a potem coraz silniejsze i regolarne,spokojnie ,dzidzius wie kiedy wyjsc pozdrawiam ja tez mialam stresa