Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalinka którejurwałasię linka

Wasze sposoby...

Polecane posty

Gość shashasha
czyli ta dietka polega na piciu tylko litrowej maslanki w ciagu dnia?? zy cos wiecej? ile mozna schudnac na takaij diecie? i jest to dobre nawet dla osob z rozregulowanym metabolizmem? bo ja wlasnie taki mam :( i juz nawet diety glodowkowe namnie nie dzialaja!!

Gość dodaję
maślanka plus jajka gotowane, zapycha , super skuteczne. Maślanka naturalna oczywiście musi mieć jak najmniej węglowodanów na 100g. Przy takim zestawie plus woda efekt gwarantowany, praktycznie bezstresowo.

Gość ohjfoijF
TO SWIETNIE TO BRZMI AZ NIEWARYGODNE :) ALE NA PEWNO SPROBUJE, MAM ZAMIAR W NIECLY MIESIAC SCHUDNAC BARDZO DUZO,,,TYLE ILE SIE DA! A ILE MOZNA SCHUDNAC NA TEJ DIETCE???

Gość im jesteś
grubsza , tym więcej.

Gość sok pomidorowyD
Hej:) Mam do was pytanie ponieważ uważam ze bardzo się na tym znacie:) Jak myślicie czy schudnę i w jakim czasie chodź wiem ze to wymaga miesiecy:) Śniadanie jem normalne, potem pije sok pomidorowy , obiad normalny, a na kolacje o godzinie 18 jem jabłko:)i pije sok pomidorowy :D Poza tym codziennie skacze około 1000skoków na skakance , co 2 lub 3 dzień biegam ,i cwiczenia w domu tkj: brzuszki ,potem jakies na boczki pośladki itp:D tancze kloło 20 minut dziennie:)pozdrawiam wszystkich

to ja też zaczynam :) ale na lekkich jogurtach 0,5 procent o smaku cytrynowym oraz na kefirach :) moja znajoma odchudzała się właśnie na kefirach.

Gość hahahahaha111
no zaraz ci odpisza :) tu nie bylo nikogo od dawna a ta zadaje pytanie buuuu

Gość hahahahaha111
2,5 roku zero odzewu a tobie zaraz odpisza te co byly na topiku hihhihihihi

nikt tu pytania nie zadał, co z tego że 2,5 roku nikogo tu nie było, przeszkadza Ci to że sobie piszę ? mało tego, ty się odezwałaś hahhahahahahahha buuuu

Gość 749
rower taniec...wygladam swietnie dzieki tym sposobom:)

Gość Krótka
Ja spróbowałam dość niekonwencjonalnego sposoby na odchudzanie.. próbowałam najpierw tabletek ale efekt jojo miałam po nich traginczny :( najpierw 5 kg mniej.. później prawie 10 więcej.. więc nie było sensu :( później sięgnęłam po thermaline czy coś takiego ale jak usłyszałam jak to działa to też odstawiłam na półeczke :( Tak też z braku laku sięgnęłam po jakiś tam poradnik ( z moją wagą zupełnie nieproporcjonalną do wzrostu też spróbowałybyscie wszystkiego ) To było coś w rodzaju najpierw takiego nastawienia pozytywnego.. troche o diecie i stylu życia, zastosowalam się ( stosuje już od 3 lat) i w dość naturalny sposob bez dodatkowej chemii waże prawie tyle ile chce ( w zapasie zawsze troszke tłuszczyku na zimę :)) Obecnie jak szukałam to fajne poradniki są.. a właściwie niestety tylko jeden na stronie www.team38.oz.pl , w zakładce zdrowie jest coś takiego jak zdaje sie "szybkie i skuteczne odchudzanie" więc myślę że warto spróbować ;) Ja korzystałam z czegoś podobnego i efekt mnie naprawde zaskoczył ;) trzymajcie sie ciepło dziewczyny ;) powodzenia w odchudzaniu :))