Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Kalinka kt贸rejurwa艂asi臋 linka

Wasze sposoby...

Polecane posty

Go艣膰 shashasha
czyli ta dietka polega na piciu tylko litrowej maslanki w ciagu dnia?? zy cos wiecej? ile mozna schudnac na takaij diecie? i jest to dobre nawet dla osob z rozregulowanym metabolizmem? bo ja wlasnie taki mam :( i juz nawet diety glodowkowe namnie nie dzialaja!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dodaj臋
ma艣lanka plus jajka gotowane, zapycha , super skuteczne. Ma艣lanka naturalna oczywi艣cie musi mie膰 jak najmniej w臋glowodan贸w na 100g. Przy takim zestawie plus woda efekt gwarantowany, praktycznie bezstresowo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ohjfoijF
TO SWIETNIE TO BRZMI AZ NIEWARYGODNE :) ALE NA PEWNO SPROBUJE, MAM ZAMIAR W NIECLY MIESIAC SCHUDNAC BARDZO DUZO,,,TYLE ILE SIE DA! A ILE MOZNA SCHUDNAC NA TEJ DIETCE???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 im jeste艣
grubsza , tym wi臋cej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sok pomidorowyD
Hej:) Mam do was pytanie poniewa偶 uwa偶am ze bardzo si臋 na tym znacie:) Jak my艣licie czy schudn臋 i w jakim czasie chod藕 wiem ze to wymaga miesiecy:) 艢niadanie jem normalne, potem pije sok pomidorowy , obiad normalny, a na kolacje o godzinie 18 jem jab艂ko:)i pije sok pomidorowy :D Poza tym codziennie skacze oko艂o 1000skok贸w na skakance , co 2 lub 3 dzie艅 biegam ,i cwiczenia w domu tkj: brzuszki ,potem jakies na boczki po艣ladki itp:D tancze klo艂o 20 minut dziennie:)pozdrawiam wszystkich

Udost臋pnij ten post

to ja te偶 zaczynam :) ale na lekkich jogurtach 0,5 procent o smaku cytrynowym oraz na kefirach :) moja znajoma odchudza艂a si臋 w艂a艣nie na kefirach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahahahaha111
no zaraz ci odpisza :) tu nie bylo nikogo od dawna a ta zadaje pytanie buuuu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahahahaha111
2,5 roku zero odzewu a tobie zaraz odpisza te co byly na topiku hihhihihihi

Udost臋pnij ten post

nikt tu pytania nie zada艂, co z tego 偶e 2,5 roku nikogo tu nie by艂o, przeszkadza Ci to 偶e sobie pisz臋 ? ma艂o tego, ty si臋 odezwa艂a艣 hahhahahahahahha buuuu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 749
rower taniec...wygladam swietnie dzieki tym sposobom:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kr贸tka
Ja spr贸bowa艂am do艣膰 niekonwencjonalnego sposoby na odchudzanie.. pr贸bowa艂am najpierw tabletek ale efekt jojo mia艂am po nich traginczny :( najpierw 5 kg mniej.. p贸藕niej prawie 10 wi臋cej.. wi臋c nie by艂o sensu :( p贸藕niej si臋gn臋艂am po thermaline czy co艣 takiego ale jak us艂ysza艂am jak to dzia艂a to te偶 odstawi艂am na p贸艂eczke :( Tak te偶 z braku laku si臋gn臋艂am po jaki艣 tam poradnik ( z moj膮 wag膮 zupe艂nie nieproporcjonaln膮 do wzrostu te偶 spr贸bowa艂ybyscie wszystkiego ) To by艂o co艣 w rodzaju najpierw takiego nastawienia pozytywnego.. troche o diecie i stylu 偶ycia, zastosowalam si臋 ( stosuje ju偶 od 3 lat) i w do艣膰 naturalny sposob bez dodatkowej chemii wa偶e prawie tyle ile chce ( w zapasie zawsze troszke t艂uszczyku na zim臋 :)) Obecnie jak szuka艂am to fajne poradniki s膮.. a w艂a艣ciwie niestety tylko jeden na stronie www.team38.oz.pl , w zak艂adce zdrowie jest co艣 takiego jak zdaje sie "szybkie i skuteczne odchudzanie" wi臋c my艣l臋 偶e warto spr贸bowa膰 ;) Ja korzysta艂am z czego艣 podobnego i efekt mnie naprawde zaskoczy艂 ;) trzymajcie sie ciep艂o dziewczyny ;) powodzenia w odchudzaniu :))

Udost臋pnij ten post