Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam hasła

jakie usługi i badania finansuje NFZ u gin. ???

Polecane posty

Gość nie mam hasła

opowiem wam jak to wygląda u mnie. zawsze chodziłam prywatnie (wizyta 50 zł.)ale szkoda mi tych pieniedzy zwlaszcza ze chodze często, nie moge se pozwoli zeby tyle kasy szło na nich, nie jestem bogata! więc raz poszłam do tego samego gina. na NFZ i co........!!!!!!!! boze drogi co ja zobaczyłam!!!!!!!!! panie ...szok! była to mała salka gdzie było stare biuro i fotel ginekologiczny zardzewiały strach było na tym się położyc! i nic więcej. to wszysto! zadnych badań nie da się tam przeprowadzić bo nie ma żadnego sprzętu i warunków!!! CZY WŁAŚNIE TAK WYGLĄDA WIZYTA NA NFZ U GIN. ????????

Gość eeeeeeeeeeeeeeee eeeeeee
chodzę na NFZ do nowoczesnego gabinetu, co roku badanie kontrolne, co 2 lata cytologia, przy badaniu zawsze usg dopochwowe, jak przypomne lekarzowi to bada tez piersi. Czysto i schludnie, receptę dostaję na 3 miesiące. Wszystko ok.

Gość nie mam hasła
a czy mogę isc do innego ginekologa na NFZ??? W innym mieście?/?

Gość nie mam hasła
czy wy nie chodzicie do gin. bo nic nie piszecie.....:(((((((

Gość chodze na NFZ
w szpitalu MSW w Rzeszowie i jest super-nowoczesny gabinet z super fotelem, czysciutko, poczekalnia dla pacjentow oddzielona od gabinetu recepcja wiec nikt nie wlezie w czasie badania, umawianie na konkretne godziny, robi cytologie, na usg piersi lub przezpochwowe daje skierowanie do drugiego szpitala bo tego sprzetu tylko nie ma, ogolnie chwale sobie bo i lekarz rozsadny i gabinet calkiem do rzeczy

Gość chodze na NFZ
zle napisalam z tym USG-poradnia ginekologiczna jest w przychodni przy szpitalu a zeby zrobic USG trzeba isc na oddzial gin-polozniczy, ktory jest w innym budynku

Gość jakie badania oferuje NFZ
no właśnie....

Gość o to to to
no nie przesadzajcie-ja chodze do poradni K przy szpitalu i gabinet urzadzony bardzo OK, mam 25 lat i lekarz sam z siebie (bylam u niego pierwszy raz, nie mialam karty od poprzedniego bo prywatny nie zgodzil sie mi jej wydac nie wiem dlaczego!!) zebral dokladny wywiad, zbadal mnie ginekologicznie, zbadal mi piersi, dal skierowanie na usg piersi, ktore robilam w tej samej poradni ale czekalam na wolny termin okolo tygodnia, pobral cytologie, dal skierowanie na morfologie krwi i jakies badanie zwiazane z czynnoscia watroby-zeby przepisac mi tabletki anty. Jestem zniego o wiele bardziej zadowolona niz z pana doktora, ktory bral 80 zl za wizyte 10 minut, mial skorzana kanape i byl mily ale nie potrafil wyleczyc stanu zapalnego przez 3 miesiace (ten lekarz z przychodni wyleczyl po lekach przepisanych na 1. wizycie). Aha na termin nie czekam wcale-zwykle dzwonie dzien wczesniej i jeszcze nigdy sie nie zdazylo zebym zostala odeslana

Gość ojojo
jestm w szoku :0