Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maska23

Ciaza a mimo to okres?? Pomozcie!

Polecane posty

Gość maska23

Dziewczyny pomocy, kochalam sie z facetem w dni plodne, mimo to dostalam okres(nie byl jak prawdziwy, tylko jakas brazowa wydzielina) a brzuch mi rosnie i wyglada jak bym byla w 3 miesiacu! Wszyscy sie pytaja czy jestem w cizay! CZy jest taka mozliwosc? Jestem za granica i nie mam mozliwosci isc do lekarza... czy ktoras z was miala to samo? Prosze piszcie!

skoro kochałas sie w dni plodne i zamiast okresu miałas tylko plamienie to jest ogromne prawdopodobienstwo ze jestes w ciązy!

proponuje zaczac od testu - po niego nie musisz isc az do lekarza, chciaz do konca nie bedziesz maila po nim pewnosci

Gość xxxyyy
istnieją przypadki że nawet do 6 miesiąca - tak jak to miala moja teściowa

moja znajoma tez sie dowiedzial pod koniec 6 miesiaca, ze jest w ciazy- jest przy kosci wiec nawet nie bylo widac, a jak u niej bylo ze sprawami kobiecymi to juz nie wiem

Gość xxxyyy
no moja tak samo, miesiączkowala regularnie jak w zegarku, też była przy kości, ale wyczuła że coś jest nie tak, poszła a tu niespodzianka!!! i miala okres do końca ciąży........cały czas regularnie jak w zegarku.lekarz był sam zdiwiony ale powiedział że takie przypadki istnieją....jest ich mało ale jdnak

Gość maska23
to chyba jutro pobiegne po test a moze to byc ciaza poza macicna? jak ona sie objawia? ps. poszlabym do genka tutaj ale nie mam pojecia jak sie wyslowic umiem angielski ale takich slow nie znam ciekawe czy ty znasz....

Gość xxxyyy
niestety nie znam....

hello, ... ago I had sex with my man, that was the fertile days. My menstruation was very miserly and I think I may be pregnant. najprosciej jak sie da opisałam Twoją sytuacje po angielsku.