Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalnie załamana

dermatolog w Bielsku-Białej BŁAGAM o pomoc

Polecane posty

Gość totalnie załamana

dziewczyny, czy znacie jakiegoś DOBREGO dermatologa w Bielsku? mam problem z którym nie potrafie sobie poradzić i jestem już dosłownie załamana:( od prawie roku mam suche krostki na ramionach i nogach. swędzą tak niemiłosiernie,że drapię się nawet przez sen, przez co mam w tych miejscach okropne duże niegojące się rany. zaden lekarz w moim mieście mi nie pomógł, przepisują tylko kolejne leki a nie wiedzą co mi jest. Jedynym większym miastem w pobliżu jest bielsko, więc moze tam mi ktoś pomoze. w wyszukiwarce nic nie znalazłam:( jestem tak dobita że prawie rycze nad tą klawiaturą. od roku nie założyłam krótkich spodenek, o koszulce z krótkim rekawkiem też mogę pomarzyć, bo te rany wygląją tragicznie. nawet jak się troche zagoją to krosty zostają i swędzą... pomocy!!

Gość sprobuj tu
na 11 listopada blisko skrzyzowania z ul komorowicka przyjmuje dr karolini (chyba w srody miedzy 15-16 albo 16-17 juz nie pamietam) :) jest to lekarz starej daty ale wyleczyl mnie i moje rodzenstwo z tradziku wiec uwazam ze jest dobrym specjalista. za wizyte bierze 50 zl. nie trzeba sie zapisywac.

Gość totalnie załamana
dziękuję ślicznie;) mam nadzieje, ze pomoze bo juz tyle kasy wydałam na te leki..ech