Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sara55

czy ktos z wlasnego doswiadczenia moze mi pomoc???

Polecane posty

Gość misia87
napisz jak zrobisz test

Gość madziorek1
dziewczyny co myslicie????? ja mysle ze jesli bylabys to bys miała pecha-ale to tylko moje zdanie

Gość sara55
tusia 20 czytalam ze sie starasz i jak??????????????????????:)

Gość ara65
to moga byc tylko albo az:) zaburzenia hormonalne.idz do lekarza.

Gość LODY WANILIOWE
sara55 nie boli mnie brzuch

Gość sara55
lody waniliowe jest chyba prawdopodobienstwo ale nie martwmy sie ;) napisz mi jak cos bedziesz wiedziala ok???

Gość sara55
Napiszcie mi proszę o swoich takich przypadkach.....i jak się one skonczyły albo jak w waszych przypadkach bylo z tymi wynikami testow:/

Gość LODY WANILIOWE
sara55 myslisz ze moge byc w ciazy?? nie boli mnie brzuch nie bola juz mnie piersi nie mam nudnosci nie mam podwyzszonej temp itd jestem tylko przeziebiona mam katar i boli mnie gardlo moze to ta choroba opoznia miesiaczke??

Gość sara55
no calkiem mozliwe ze to przez chorobe i wiem po sobie ze stres duuuuzo robi...a ile czasu minelo od zaplodnienia bo u mnie juz prawie 3 tyg. i no raczej objawow nie mam jestem zmeczona brzuch mnie czesto boli i ta gesta wydzielina

Gość LODY WANILIOWE
jakiego zaplodnienia??? mam nadzieje ze do zadnego nie dzoszlo?? kochalam sie z nazeczonym 6-7 a okres mialam 25.02

Gość LODY WANILIOWE
z narzeczonym:)

Gość sara55
zle napisalam od stosunku:)) mysle ze juz bys miala objawy...

Gość LODY WANILIOWE
ale objawy czego:) ciazy czy okresu?? idy sie chyba wykapac w goracej wodze bo oszaleje!! mam 25 lat z narzeczonym spotkamy sie od 7 lat ale ja nie chce jeszcze miec dzidziusia Sara a ty ile masz lat? Pamietam ze we wrzesniu ju mialam taki przypadek okres spoznil mi sie 7 dni zrobilam test i neg/ poczekam jeszcze pare dni i chyba go zrobie

Gość sara55
ja z moim chlopakiem spotykamy sie duzo krocej ja mam 20 latek...tez nie chce miec dzidzi ale..... to nie bede robila sobie wyrzutow sumienia:) moze tak mialo byc:))

Gość LODY WANILIOWE
sara a ty jestes w ciazy???

Gość palusinka
czesc dziewczyny.. czy moglaby mi ktoras z was pomoc??jestem w kropce..przeokropnej kropce..otoz..mam 21 lat..wspolzyje z moim chlopakiem..no i ostatnio chyba przegielismy..moje cykle sa 30 dniowe..kochalismy sie w dni plodne i do wytrysku dochodzilo we mnie..okres powinnam dostac wczoraj..ale..kilka dni przed miesiaczka i az do dzisiejszego dnia moje piersi sa bardzo wrazliwe na dotyk..strasznie swedza i bola..widze ze moje sutki znacznie sie powiekszyly..ale co jest najlepsze??nie dostalam okresu..przedwczoraj kochalam sie z moim facetem i jak z skonczylismy sie przytulac to taka glupia sutuacja wyszla..na jego czlonku pojawila sie moja krew..taka jak na miesiaczke...tyle ze rano juz jej nie bylo..i nie ma do dzis..na wkladce zauwazylam tylko brazowe plamy..i nie wiem co to moze byc..czy waszym zdaniem moge byc w ciazy??prosze o pomoc kobietki!!

Gość palusinka
I JESZCZE JEDNO..JAK SOBIE LEZE ALBO SIEDZE..TO MAM TAKIE CHWILE JAK MNIE KLUJE PO PRAWEJ A RAZ PO LEWEJ STRONIE PODBRZUSZA..NIE MAM OCHOTY NA NIC..

no skoro kochałas sie w dni płodne do samego konca to oczywiscie ze mozesz byc w ciązy ;/ moim zdaniem zaszłaś, ale zrób test.

Gość bezmyslan kobieta
moim zdaniem duuuuze prawdopodbienstwo ciazy....dni plodne, dobrze kolezanka wyzej radzi..zrob test..a najlepiej z krwi badanie beta hcg.. ponoc daje 100% pewnosci.. Ja je robilam wyszlo, ze nie jestem..co prawda bralam pigulki ale zapomnialam 2..okres dostalam ale byl dziwny..1 dzien byl nornalny, potem bylo lekkie brazowe plamnienie..za 5 dni powinnam dostac kolejny..mam nadzieje, ze bedzie normalny..wydaje mi sie, ze tamten byl taki skapy i wogole przez stres..Jesli nie to...muka..bo bylby to 7 tydzien..ale badanie krwi sie mylic nie moze.. co do testow z apteki..znam przypadki gdzie dopiero 3 test wychodzil pozytywny..nie starsze i nie sieje paniki..mowie jak jest..nie zawsze te testy sa wiarygodne..krew ponoc najlepsza..

Gość asia_007
czy jeśli uprawiałam peeting z chłopakiem podczas okresu i on dotknął by mnie w intymne miejsce to mogłabym zajść w ciążę?? dodam ze mialam od tego czasu 2 normalne miesiączki a ostatnią bardzo obfitą ale krótszą, byłam u ginekolga zrobił mi badanie przez odbyt(bo jestem dziewicą) obejrzał i stwierdził ze wszystko ok(ale nie wspominałam mu o moich wątpliwościach) czy mogł nie zauważyć 11 tyg ciąży??

Gość palusinka
Witam kobietki:) ja to w sumie chcialabym..ale musze sie upewnic przed testem,dzis juz nie mam zadnych brazowych plam tylko sluz..bialy..taki nie ciagnacy sie..mierzylam tempke..i mam 37..troszke mnie boli brzusio..tak jakby na @ ale to nie to...bo wiem jak to bolalo mnie wczesniej..jak mi sie nie raz spoznil okres jeden dzien..co bylo bardzo rzadko..to pozniej mnie tak zwijalo z bolu ze szok..a teraz nic.. do bezmyslnej kobiety:) wiesz..ja mialam taka sytuacje rok temu,ze bralam tab.Yasmin..sa bardzo drogie..i mialy byc skuteczne..a ja zapomnialam 2-3 tabletek i co sie okazalo??bylam w ciazy a nie wiedzialam o tym i bralam tab..nie domyslalam sie niczego..i tab tak podzialaly ze poronilam..chce ci przez to napisac ze nawet jak zapomnisz jednej tab to prawdopodobienstwo zajscia w ciaze jest duze!!a nawet jak je bierzesz rok to po odstawieniu twoj organizm juz jest gotowy do tego ze mozesz zajsc w ciaze..to nie jest tak jak niektorzy mowia ze trzeba odczekac miesiac czy dwa.. osobiscie nie polecam brania tab bo wiem po sobie co sie dzieje po ich odstawieniu..

Gość palusinka
nie ma takiej mozliwosci zebys zaszla w ciaze:)lekarz nie mogl sie pomylic..a jak to mialby byc juz 11 tydzien to zapewne troszke urosl by ci brzusio..a ty dostalas normalny okres i na dodatek jestes dziewica ..mysle ze nie masz sie o co martwic...

Gość sara55
sluchajcie w piatek zrobilam drugi test i nic dzie w nocy okropnie bolala mnie prawa sptona brzucha i nerka...rano myslalam ze sie nie podniose...co to??????? w nastepnym tyg. pojde do lekarza

Gość sara55
nie dodalam ze od piatku znow mam te plamienie:((

Gość palusinka
sluchaj ja mam taka sama sytuacje jak ty..tyle ze dzisiaj juz nie mam tego plamienia tylko sluz:)nie wiem czy to dobrze..troszke mnie brzusio boli..tak jak na @..jutro zrobie tescik jak @ nie przyjedzie wiesz ja gdzies na drugim forum czytalam ze dziewczyna wiedzac juz ze jest w ciazy zrobila 3 testy zeby pokazac je w przyszlosci swojemu dziecku..i na kazdym wyszedl wynik negatywny... byc moze nie nerka a jajnik cie bolal..jesli to fasolka to musi znalezc sobie odpowiednie miejsce w twoim brzusiu

Gość sara55
ale wiesz wydaje mi sie ze bolal mnie jajnik ale bol promieniowal do nerki pozniej bolaly mnie cale plecy to bylo okropne.jesli chcesz przeczytaj moja cala sytuacje bo te plamienia juz mialam pozniej przez jakis czas mialam taki sluz jak ty i od piatku znow:(

Gość palusinka
sluchaj a mierzylas tempke rano??a moze zmierz teraz i zobaczymy orientacyjnie ile masz.. a jak sie kochalas to do wytrysku dochodzilo w tobie czy na zewnatrz??bo jesli w tobie to jest duze prawdopodobienstwo..ale rownie dobrze to moze byc jakas choroba..ja tez nie jestem w 100%pewna..jutro sie okaze...mnie bola sutki strasznie i wczoraj to prawie caly dzien spalam..i jak tak dluzej posiedze to mnie boli w krzyzu.. nie wiem cio to bedzie... sorki ale mozesz napisac ile masz lat??:)to tak z ciekawosci:)wiesz babska ciekawosc:)

Gość palusinka
ja takie brazowe plamienia mialam tylko jeden dzien...dzis jest okik..sluz koloru bialawego;)mozliwe ze cie moze bolec z powodu hormonow ktore w tobie buzuja..tak tez sie zdarza.. zrobilas te testy rano czy wieczorem??

Gość sara55
jasne rozumiem:) pisalam juz wyzej mam 20 latek:) temperaturke zmierzylam i mam 36,7

Gość sara55
pierwszy rano a ten teraz w piatek wieczorem dasz mi znac jak to sie u ciebie skonczy?????