Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sara55

czy ktos z wlasnego doswiadczenia moze mi pomoc???

Polecane posty

Gość czarna_polewka
Ktoras z was napisala, ze testy robi sie 6 dni po zaplodnieniu i sa w 99% pewne. Nic bardziej mylnego. Wiem z wlasnego doswiadczenia:O W ciaze zaszlam 5-go, ktoregos tam. Testy robilam cztery w kilkudniowych odstepach i dopiero 25-go wyszedl mi pozytywny.

Gość sara55
CZARNA_POLEWKA a jak z twoimi objawami???????bo ja sie zastanawiam czt z moimi plamieniami to moze byc ciaza? czy jakas choroba:(

Gość czarna_polewka
Nie przypominam sobie, zebym miala wtedy objawy podobne do Twoich. Mysle, ze musisz uzbroic sie w cierpliwosc i za kilka dni zrobic test. Do lekarza, tez nie ma sensu jeszcze isc, bo jest zbyt wczesnie. Poczekaj i nie denerwuj sie przedwczesnie:)

Gość sara55
ale od stosunku dzis wlasnie mija 3 tygodnie....

Gość czarna_polewka
Wiec zrob jutro rano test:)

Gość palusinka
wlasnie saro zrob tescik jutro rano i daj znac..ja tez zrobie i napisze..jak cos to sie jutro jeszcze odezwie..ale nie sadze zeby to byla ciaza..nie masz wysokiej tempki...ja mam 37 a ty masz 36.7..mysle ze to jakis stan zapalny ktory spowodowal ze sie tak czujesz..ale wiesz moge sie oczywiscie mylic..

Gość neonoowka
Wlasnie czytalam , na innym topiku dziewczyny ktora ma "podobny" problem, jak prosilas zeby po wizycie u gina dala Ci znac.Siedzisz tu od 27 .03. i biadolisz.Lubisz byc w centrum zainteresowania czy jak? Kazda, normalna kobieta , majac brazowe uplawy, idzie do lekarza.A Ty wisisz na tym necie i miauczysz.Ty w ogole bierzesz pod uwage cos takiego jak wizyta u lekarza czy tylko tutaj poddajesz sie konsultacji? Bo wiesz...recepty w razie czego nikt Ci tutaj nie wystawi..

Gość sara55
oczywiscie ze biore pod uwage wizyte u gina jutro ide sie zapisac jak juz wczesniej pisalam!!! a jestem tu po to zeby do czasu wizytu moze rozwiac swoje obawy

Gość czarna_polewka
Co do temperatury, moze ona, ale wcale nie musi byc podwyzszona w ciazy.

Gość palusinka
neonowko nie wiesz jak to jest z ta ciekawoscia kobiet??nawet jesli sara pojdzie do lekarza to jeszcze tak dokladnie nawet lekarz jej nie powie czy jest w ciazy..pewnie jak to w roznych przypadkach bywa powie jej ze widzi pecherzyk ale to moze byc spowodowane tym ze nie miala okresu..nie dziwie sie dziewczynie..siedzi jak na szpilkach i nie wie co sie dzieje..ona chciala tylko upewnic sie w pewnym stopniu czy do takiego czegos moglo dojsc..od tego sa te wszystkie topiki..zeby sobie w jakis sposob pomoc na odleglosc.. czarna polewko ty jestes w ciazy??jakie masz objawy??wyczulas to sama czy przez brak okresu??:);)

Gość LODY WANILIOWE
dziewczyny okres spozni mi sie juz 6 dzien a od "zaplodnienia" minelo ok 4 tyg. Zrobilam test QuickVue (ale wieczorem bo nie wytrzymalam) wynik negatywny!!! poczekam jeszcze pare dni i ide do gin.

Wpadka 23-go dnia cyklu przy 30dniowych cyklach mozliwa ciaza?Zazywam od tygodnia tabletki ktore zostaly mi przepisane aby wyregulowac cykle ale w sumie niepotrzebne bo od 4miesiecy mam regularny cykl te tabletki moga mi rozlegulowac cykl ??

Gość palusinka
czesc dziewczyny:) wlasnie dzisiaj zrobilam test:)nie wiem co sadzic o wyniku..wyszly dwie kreski..tylko ze ta wskazujaca ciaze jest delikatna..widac ja normalnie ale nie jest takiego koloru jak ta druga..ta na C jest czerwona a ta na T jest taka bladorozowa.. czy moge byc w tej sytuacji w ciazy?? pobolewa mnie brzuch jak na @ ale @nie przyjechala:/

Gość palusinka
sara55 odezwij sie jak to jest u ciebie z tym testem:)bede czekac:) i napisz co sadzisz o moim wyniku;/

Gość sara55
palusinko co do testu jakis czas temu robilam test to byl chyba pre-test.zrobilam go i tez wyszly dwie tylko ze ta druga byla (juz nie pamietem dokladnie) chyba pomaranczowo rozowa no i nic nie bylo:( ale czytalam ze niekiedy nawet ta blada kreska oznacza ciaze!!! u mnie nic mam bardzo slaby okres:( mial;am taki zabiegany dzien ze nie zdazylam isc do przychodni...

Gość LODY WANILIOWE
palusinka czytalam gdzies na forum ze jak jest druga kreska nawet bardzo blada to mozliwe ze jestes w ciazy. A blada jest dlatego ze w twoim moczu jest minimalna obecnosc hormonu hCG ktory produkowany jest w czasie ciazy.

Gość LODY WANILIOWE
palusinka czytalam gdzies na forum ze jak druga kreska jest nawet bardzo bladziutka ale jest to mozesz byc w ciazy. A blada jest dlatego ze w twoim moczu jest mala ilosc hormonu hCG ktory produkowany jest w czasie ciązy. Im wiecej czasu uplynie po zaplodnieniu tym tego hormonu jest wiecej i kreska bedzie bardziej widoczna.

Gość palusinka
jej dzis to juz kolerjny dzien jak jej nie ma:)az zaczelam za nia tesknic:)oczywiscie za @:)heheh:)dzis na wkladce znow sam sluz..jutro powtorze tescik:)ale przedtem go kupie:)a nie zrobie to tak jak wczoraj:)boli mnie brzuch..jak na @ ale to juz standart jak mi sie spoznia..a tak wogole to czy wlosy maja tez jakis zwiazek z ciaza??bo mi sie strasznie przetluszczaja..zawsze mialam suche..mylam co 3-4 dni a teraz mam tluste i musze myc co 2 dzien1!!

Gość bezmyslan kobieta
wydaje mi sie , ze mozesz byc w ciazy..wiem od gina, ze nawet slaba kreska ciaze oznacza.. co do tamtej wypowiedzi...wez mnie nie starsz:( bylabym jzu w 7 tygodniu:((( robilam test z krwi po 2.5 tygodnia od stosunku i wyszlo mi ze nie jestem.. Wynik mialam 1 a napisane bylo, ze kobiety nieciezarne miedzy 0-2.7 powinnam dostac okres za 2 dni...a wogole sie nie czuje jakbym miala dostac okres...nic mnie nie boli...zadnego sluzu..:( ostatnio mialam wrazenie, ze biust mi urosl...Juz sama nie wiem..mozliwe, ze test krwi sie mylil i moge byc w ciazy..?

Gość palusinka
TY WIESZ...TO TY MNIE NIE STRASZ KOBIETO:)MNIE TO TAK BOLA PIERSI ZE SIE DOTKNAC NIE MOGE:)AA I TROSZKE JAK ZWYKLE BOLI MNIE BRZUCH..ALE CHYBA CZYTALAS JAK JA ZROBILAM TEST:):) JA TO WOGOLE POKRECILAM Z TYM TESTEM WIEC MOJA KOLEZANKA KTORA ZA MIESIAC URODZI BEJBIKA POWIEDZIALA ZE TROSZKE ZLE ZROBILAM I SIE ZE MNIE SMIALA:) OTOZ ZAPOMNIALAM KUPIC WCZESNIEJ TESTU..WIEC BYLAM SKAZANA NA KUPIENIE GO RANO...ALE COZ..JAK JA WSTAJE Z LOZECZKA TO PROSTO LECE SIU:)NO I POSTANOWILAM NABRAC TROSZKE W SLOICZEK ZAKRYLAM GO WIECZKIEM I SCHOWALAM DO SZAFKI:)HEHEH TO BYLO O 7 A JA ZROBILAM TEST O 8.20...ALE KRESECZKA I TAK WYSZLA CIENIUTKA:) bezmyslna kobietko:)wydaje mi sie ze test krwi sie nie myli:)mnie nie przed kazdym okresem boli brzuch..niekiedy mi sie zdarzalo tak ze dostalam a nawet o tym nie wiedzialam:) ale sama mam teraz takiego cykora ze szok:)ale jestem dorosla i sama juz decyduje o swoim zyciu:) JUTRO POWTORZE TESCIK RANO:)

Gość LODY WANILIOWE
palusinka kup sobie test w aptece np quick vue lub bobo test sa naprawde dobre. Ja ostatnio tez myslalam ze jestem w ciazy odchodzilam od zmyslow wszedzie widzialam male dzieci ,kobiety z wozkami albo w ciazy:) zrobilam test wieczorem wynik: brak ciazy a nastepnego dnia rano dostalam @. Dodam ze przed @ zawsze bardzo bolal mnie brzuch a teraz nie, pewnie bylo to spowodowane obawa przed niechciana ciaza. Palusinka ile masz lat? chcesz miec dziecko teraz?

Gość bezmyslan kobieta
heh tez jestem dorosla osoba, ale jeszcze do dziecia mi niespieszno...miejmy nadzieje, ze bedzie ok.. ?Jedni twierdza ze testy z krwi sie myla, drudzy, ze nie. Skolowana juz jestem i tyle. Nawet mi przyslzo do glowy, ze moze pomylili niechcacy mi probki w laboratorium..ale to juz paranoja z mojej storny..Jak to wszysko sie wyjasni to nie chce juz yasminu. Wracam do regulonu

Gość bezmyslan kobieta
polecam tez te dwa testy..sa sprawdozne i naprawde ok:)) wlasnie chcesz miec dzidziusia?

Gość palusinka
noo chcialabym miec...ja kocham i uwielbiam dzieci1!!!!!wychowalam swoja mlodsza siostrzyczke ktora ma teraz 11 lat:/:) wiesz co moge ci przeslac linka do jednej stronki bo jedna dziewczyna wystawila tam swoj test...i mi wyszlo tak samo jak jej na tescie...tylko nie wiem czy tu tak mozna:)a ty bys chciala dzidzi??

Gość palusinka
do lody waniliowe.. wiesz..moj facet to codziennie widzi bociany....wczoraj jak wracalismy z zakupow to widzielismy dwa:):):):):) ja okres powinnam dostac 30 marca..i nie mam do dzis..plamienie ustalo..teraz mam tylko bialy sluz...i wlasnie mnie kluje jajnik prawy..ehhh... zawsze jak ide do apteki to mi wciskaja jakis kit..wczoraj jak robilam test to byl on taki rozowo bialy z dziewczyna ktora trzymala dzidzi na rekach...płytkowy.. P.S pisalam ile mam latek:)21:/

Gość palusinka
aaaa i wczoraj jak bylismy na zakupach to widzialam taka dziewczyne z dzidzi na rekach..moze mialo miesiac....moze...takie sweeeeeeeat..(chyba dziecynka bo byla ublana na lozowo)....boshe..moj facet az mnie musial wyprowadzic bo sie bal ze je zauroczę...

Gość bezmyslan kobieta
mozesz mi przeslac linka, mozna bez problemu:) chetnie spojrze:) Aaaa to Ty chcesz powiem ci ze ja Troche jestem starsza...ale nie mam takiego podejscia do dzieci..jeszcze nie chce.. pewnie robilas bobo test..one sa wlasnie ok:) to zycze ci bys mama zostala:)

Gość bezmyslan kobieta
p.s ktprego dnia po stosunku robilas test? bo jzu nei chce sie zaglebaic w te wszystkie wypowiedzi..

Gość czarna_polewka
Palusinka...ja na tescie Quicka mialam taka kreske, ze tylko ja sama potrafilam ja dostrzec;) nikt wiecej jej nie widzial, ale ja wiedzialam, ze jestem w ciazy...i bylam:D

Gość LODY WANILIOWE
ja tez mam troche wiecej lat niz palusinka (czyt. 3:) i tez nie mam takiego podejsca do dzieci wrecz preciwnie zawsze wszystkim mowie ze nie chce miec dzieci bo ich nie lubie moj nazeczony jest takiego samego zdanie tzn tez nie lubi dzieci. Wszystkie moje znajome mowia ze nie widza mnie w roli matki:) Jeszcze trzeba dorosnac do tej decyzji, bo to jest odpowiedzialnosc na cale zycie. Oby to nie bylo w wieku 40 lat