Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilitutka67676

pasta AMWAY - ktoś ją uzywa

Polecane posty

Gość lilitutka67676

jakie sa wasze opinie

Gość ojojojoj
uzywalam jej dobre pare lat temu...moi rozice w tej firmie dzialali..co dla mnie bylo chor bo pasta kosztuje cos 50 zl .. Dla nich pasta byla dobra dla mnie jak kazda inna - bez rewelacji.

Gość lilitutka67676
teraz czytałam na necie ze na alegro kosztuje kolo 25 zł za tube mi ja moj dentysta poleca goraco ale nie wiem chce znac opinie

Gość lilitutka67676
a to jest ta maerykanska pasta tak bo te mi dentysta poleca

Gość ojojojoj
25 zl to kosztuje mala tubka - zobacz ile ma mililitrow =) Moi kupowali wieksz zawsze lepiej sie oplacalo ale czy ja wiem ...Amerykanska firma tak =] ale na pewno w Twojej miejscowosci jest ktos kto w tym "dziala" i bedziesz mogla sie u niego dowiedziec wiele rzeczy..najczesciej zapraszaja na "KLINIKI ZDROWIA" tam wlasnie moglabys zasiegnac informacje jakies..

Gość lilitutka67676
dzięki poczytam moj dentysta powiedział ze zadne polskie pasty nie są dobre uzywając ich tak jak bym wcale nie myła zębów on mi ta poleca zaznaczam ze to stary detysta z dużym doświadczeniem był ordynatorem na chirurgi szczękowej w Katowicach

Gość ojojojoj
wiesz ja tam nie narzekam na paste swoja mam bialutkie zeby i kazdy sie dziwi mysli ze wybielam ... a uzywam polskiejj pasty :) Naprawde sa organizowne spotkania rozne wiec mozna isc i sie popytac jesli dobrze pojdzie to sie utargujesz na miejscu :D

Gość lilitutka67676
bo wiesz jak tak szukałam w necie to sie dowiedziałam ze to jest jakas sekta czy cos takiego sama nie wiem co o tym myslec

Gość ojojojoj
to nie jest zadna sekta ...to jest cos typu avon ofriflame.. Tylko w tej firmie liczy sie zdrowie jest bardzo wazne diety - ksiazki o gotowaniu itp itd

Gość gg 4233094
oj, o firmie wiecie mało, jak większośc ludzi w Polsce, duża pasta kosztuje 26 zł to ok 200g, dla calej rodziny nam wystarcza na 4 m-ce, wiec wcale droga nie jest. Ja jestem zadowolona a używam jej od dawna. A co do białych zębów, białe mogą być, ale chodiz jeszcze o to żeby pasta nie niszczyła szkliwa i żeby zapobiegała powstaniu pruchnicy. Myślę że skoro dentysta Ci poleca to może bedzie miał możliwość załatwić Ci tą paste.

Gość poczytaj czym jest
firma AMWAY i odechce ci sie miec z nia cokolwiek wspolnego :-O co do past - moja dentystka jest emerytowanym zastepca ordynatora oddz.chir.szcz. w szpitalu klinicznym i ma zdanie, ze kazda pasta jest OK pod warunkiem, ze myje sie zeby po kazdym posilku z zachowaniem wszystkich zasad + plyny do plukania + nici dentystyczne, wiec co lekarz to poglad