Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia89

ktorego dnia przyjmujemy pigułkę z nowego opakowania?

Polecane posty

Gość misia89

hey wlasnie zaczelam branie tabletek antykoncepcyjnych.. tylko nie jestem pewmna jednego:( kiedy skonczy mi sie pierwsze opakowanie mam 7dni przerwy i nie jestem pewna ktorego dnia zaczac nowe opakowanie czy 7dnia przerwy czy 8dnia czy ktos mi moze odpowiedziec? z gory dziekuje!!

Gość 8 dnia

Gość 7 dni bez tabletek
8 dnia zaczynasz nowe opakowanie :)

Gość misia89
aha dzieki:) bo moja kolezank mi mowila ze 7dnia a w internecie przeczytalam ze 8dnia i wtedy 8dnia powinien wystapic okres? aha moja ginekolog zapisala mi cilest mysle ze to dobry wybor dla 18letniej dziewczyyny? boje sie skutkow ubocznych:(

jak np ostatnia z opakowania wzielas w SRODE to z nowego opakowania pierwsz abierzesz w CZWARTEK w nastepnym tygodniu

Gość misia89
ahas:P dzieki serdeczne bylam dzisiaj tak postresowana u ginekologa ze zapomnialam spytac:P:) ale teraz juz wiem co i jak:) tylko najbardziej boje sie skoutkow ubocznych...:( ale pozyjemy zobaczymy:P:P

Gość misia89
no wlasnie:P bo jak czytam jakie dolegliwoscii maja dziewczymy po cilescie..:( to az mnie wstrzasa:/ ale miejmy nadzieje ze ja tak nie bede miec slyszalam ze branie cilestu zwieksza piersi tez dobrze:) hehe

co do tego okresu, to on pojawia się między 1 a 7 dniem tej przerwy, a nie w dniu wzięcia nowego opakowania. co do skutków ubocznych to każdy reaguje inaczej. sama zobaczysz jak będzie z tobą.