Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dociekliwy przyszły mąż

Jak sprawdzić cnote partnerki ??

Polecane posty

macie jakieś sprawdzone sposoby, żeby sprawdzić czy partnerka jest zalakowana ? na razie nie pozwala mi zaglądać między nogi a ja nie wiem na czym stoję i nie wiem czy sie oświadczyć ? :O

Gość nie da się sprawdzić
ani wzrokiem ani manualnie proponuję iść do wróżki

Gość profesjonalistka
niech się zgodzi a ty nam pózniej napiszesz co i jak na twoje oko!ludzie litości!!!!!

Skoro Ci nie pozwala, to obojetnie, czy tę cnotę ma czy nie - mozesz się spokojnie oswiadczyc. Dziewczyna porządna. ;)

wzrokiem da sie sprawdzić, dwie z moich partnerek były dziewicami i widziałem u nich błonę, potem juz tej błony nie było zupełnie inaczej wyglądają cipki zalakowane a inaczej napoczęte problem w tym, ze obecna partnerka, z którą zresztą chciałbym spedzić reszte życia być może nie pozwala mi zerknąć między nogi

Gość aaaaaaa jak
a jak powie ,ze nie dziewica to co?wesela nie będzie?dobre

Gość to ty chyba
nie błonę widziałeś

perła. być moze własnie nie pozwala zerknąć, bo nie pożądna i boi sie, ze sie wyda i nie zaciągnie mnie do ołtarza

Gość masz błonę na oczach
kretynie

Gość masz błonę na oczach
a ja mam swoją na palcach :( podczas mastyrbacji mi sie naderwała i teraz boje sie, ze mąż pomysli, ze jestem kurwą :(

niewiem co te twoje dwie poprzednie miały między nogami .a le jeśli nastepnymrazem zobaczysz odrazu błonę to idz do psychologa . jakas mania albo urojenia :P błony nie widać !!!!!! a napewno nie poprzez zerknięcie na krocze kobiety

No wiesz - gdyby mnie ktokolwiek kiedykolwiek miałochote sprawdzać \'tam\' - poczułabym się jak krowa na targu. :O Nawet jesli nie ma cnoty to fakt, ze Ci nie pozwala tam zajrzeć dobrze o niej swiadczy. Nie zwracaj uwagi na ten glupi kawałeczek błonki. Patrz lepiej na charakter i uczucia. To, co bylo nie jest aż takie wazne. O wiele wazniejsze jest to, co będzie. :)

jankesa - nie wystarczy zerknąć - ja tamte dokładnie w środku oglądałem i błonę jak najbardziej widać, zresztą w czasie seksu czuć opór między nogami za pierwszym razem, więc nie jest to rzecz do ukrycia gdyby obecna partnerka sie przede mną rozkraczyła i dała wybadać, to od razu bym wiedział czy ma czy nie ma, problem w tym, ze ona nawet nie daje sie złapać za cipsko może inni panowie podzielą się ze mną sprawdzonymi metodami ? jak sprawdzacie swoje kobiety, potencjalne żony ? bo chyba nie bierzecie w ciemno?

Gość PROWOKACJAPROWOKACJA
PROWOKACJA PROWOKACJA PROWOKACJA PROWOKACJA PROWOKACJA PROWOKACJA PROWOKACJA PROWOKACJA

dociekliwy ... o czym my tu wogóle rozmawiamy ? rozdziewiczyłes juz niejedna panienkę . a od swojej przyszłej żon\\y wymagasz ,żeby była dziewica :P facet równouprawnienie mamy. dlaczego Ty mogłes przed a ona nie ? proste albo jest i faktycznie sie broni . albo nie jest i chce abyś miał z tego satysfakcję:p sam decydujesz albo ta albo inna .

ta oczywiście prowokacja :O nie są prowokacja z kolei tematy o analach oralach i wszystkich dziurach, kóre udostępniacie pierwszemu lepszemu dresowi z dyskoteki :O dziwicie sie, ze człowiek, który przeczyta wasze wypowiedzi, chce potem spradzic czy np. zadowalająca sie murzynem laska to nie jego przyszła żona ? :O to że ktoś ma w życiu jakieś priorytetu od razu uważacie za prowokację, z kolei to, ze ktoś lubi sikać innym do gardła za zupełnie normalne super :O no comment

Na poczatku ta prowokacja była nawet zabawna :) Ale teraz jest juz niesmacznie. ;(

facet chwilę sobie daj zanim napiszesz coś . nie wszyscy cie olewaja w temacie

Gość złap jej ginekologa
spróbuj dogadać się z jej ginekologiem ;) niby tajemnica zawodowa, ale jak dobrze zapłacisz to ci powinien powiedzieć ja tak zrobiłem oni są bardzo przekupni aborcje itd...łamanie prawa co to za problem o takiej drobnostce ci powiedzieć

ja drogi mężusiu jestem dziewicą ale sie nie napalaj bo nie dla psa kiełbasa a to jest prowokacja ponieważ tacy debile jak ty nie występują w przyrodzie mają swój rezerwat na kafetierii gdzie cięszą oczy gawiedzi swoimi debilnymi postami

złap jej ginekologa: ale ja nie znam jej ginekologa, nie mówi mi o takich rzeczach PROWOKACJA: na pewno nie jestes już dziewicą, gdybyś była, to temat by cię tak nie raził, nie może razić żadnej porządnej dziewczyny

pomoże mi ktoś? czy z zazdrości potraficie tylko oceniać ? :(

tak to sobie tłumacz pajacu ten temat mnie nie razi tylko śmieszy

jakby cie nie raził to byś się tak nie podniecała :) nie mart się, może są jeszcze jacyś faceci, którym nie zależy by mieć porządną żonę

twoja dziewczyna (oczywiście wszyscy wiemy ze to wytwór twojej bujnej wyobrażni musi być rzeczywiście "porządna" skoro pozwala by jej przyszły mąż mówił na jej pochwę "cipsko"

Gość skarabie to co widziałeś
i ten opór to rakstopy były... biedaczek..:P

nie sprawdzisz . jakby nie było kobity sa mistrzyniami w udawaniu:( albo trafiłes na dziewicę albo nie . przepraszam ale nie znam twojej kobiety zeby ci odpowiedzieć czy jest czy nie :( ps. i tak nie jestes w porządku wymagając od niej dziewidztwa jesli ty juz zaliczałeś

a ciekawe czy ona już sprawdziła twój wycior do czyszczenia kibla bo z tego co piszesz to w niejednej dziurze moczyłeś

jankesa może to co widział to jakieś grzyby były? :P