Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekkawwa

przyjaznie z kafe?

Polecane posty

Gość ciekkawwa

czesc. ciekawa jestem czy udalo sie komus tutaj znalezc prawdziwa przyjaciolke,albo przynajmniej dobra kumpele...i jak zaczynala sie rodzic ta wieź,kiedy od postu do postu poznawalyscie sie lepiej i po jakim czasie pierwsze spotkanie bylo itd pozdrawiam!

Myślę, że takie przyjaźnie kwitną np. na topikach kobiet, które rodzą w tych samych miesiącach, bo nie sposób, żeby nie kwitły, gdy jest się ze sobą w podobnym stanie prawie od \"fasolki\", a potem łzy wzruszenia, kiedy przychodzi pora na poród. I pisze jedna, że urodziła, druga, trzecia, pocieszają, wysyłają zdjęcia maluszków, a potem TY, pocieszasz piątą, szóstą, czekacie razem na siódmą, ósmą, a później pierwsze ząbki, pierwsze słowa, kroczki itd. itp. I na pewno przyjaźnie kwitną też na topikach, które łączą kobiety z podobnymi doświadczeniami, np. utratą ciąży, staraniami, itd. Ja poznałam dużo super kobiet i wiele przyjaźni czeka na rozwinięcie :-)

mysle, ze sa mozliwe!:) zgadzam sie z luckylady, podobna sytuacja zyciowa, problemy io radosci zblizaja zwykle ludzi.zwlaszcza jesli jest sie na forum SOBĄ bo potem w realu mogloby natapic duze rozczarowanie :P czyli--------udajac kogos kim nie jestesmy na forum odbieramy sobie w jakims stopniu szanse na zacisniecie z kims glebszej wiezi :) ale to oczywiscie nie regula. Pozdrawiam wszystkie sierpniowki (szczeg. Ekinio i Kpiotrowicz, bo z nimi mialam okazje i radosc sie spotkac w realu :))a takze inne super babeczki,jakie tu poznalam :D (Brednie ❤️,floo,czarnulek,markotka ,agapka i inne🌻) :D

Gość siusiumajtek
a mi sie nie udalo,mimo ze myslalam ze cos wiecej bedzie z tej znajomosci...okazalo sie tak jak pisala padlina ze osoba byla zupelnie inna niz sie przedstawiala na kafe :( zaluje..teraz juz nie ufam nikomu na kafeterii co nie znaczy ze nie bywam tutaj w miare czesto i nie udzielam sie w dyskusjach

Gość zonamalegojasia
siusiumajtek, ale co sie stalo, co ta osoba udawala, oszukala cie, czy tylko starala sie byc lepsza niz byla naprawdee?

Gość siusiumajtek
eh, robila z siebie taka wyrozumiala, nowoczesna kobietke.wiesz, taka super-mamuske, ktora wiele przeszla i wszystko rozumie.jak pisalam jej ze poronilam rozzumiala to swietnie, ze niby tez stracila dziecko itd, jak miala problemy w zwiazku pocieszala,obiecywala dyskrecje, a potem sie okazalo, jak przypadkiem pogadalam z jej mezem na gg(bo sie wczesniej juz poznalismy) ze nigdy nie poronila i na dodatek on znal szcegoly mojego intymnego zycia, z ktorych zwierzalam sie JEJ.smutne to dla mnie bylo..bardzo...

Gość ------
a ja wierze ze sa mozliwe:) chociaz sama jeszcze w realu sie nie spotkalam z nikim

Gość a ja się spotkałam ba nawet
jesteśmy teraz w dłuższym związku

Gość do a ja sie spotkalam
mowisz o przyjazni kobieta-kobieta czy kobieta-mezczyzna?

ja spotkaąłm sie z net-ar i jest to fajna babka mam jeszcze w planach spotkac sie ze znajoma, o przyjazni trudno tu móic bo widzimy sie dosc zadko ale bedzie to nadrobione gdyz czesto bede teraz jezdziłą do jej miejscowosci:)był to spontan , zadzwoniłam mówie ze jade wesżłam przedstawiłąm sie buzi buzi , kawka i musiałam uciekac ale było fajnie:)

Ja mam fajna kolezanke z kafe Poznalysmy sie na forum Antykoncepcja plodnosc ginekolog Obydwie mialysmy problem z zajsciem w ciaze i obu nam sie udalo:-) Niestety nie udalo nam sie spotkac bo mieszkamy od siebie bardzo daleko ale nadal utrzymujemy kontakt Mam nadzieje ze w wakacje uda mi sie spotkac z zielonymszkielkiem:-)

*aAa* i zielone szkiełko zycze wam tego!!! fajnie sie was czyta!

Gość Onk3
ja też znalazłam tu przyjaciółkę super dziewczynę

Gość walldiii
a ja tu spotkalem dziewczyne -nie na tym forum konkretnie ale na ogolnej.bylismy ze soba ponad rok. fajna byla, i dalej utrzymujemy kontakty, chociaz sporadyczne

no to ja też napiszę, że poznałam kilkanaście wspaniałych dziewczyn i część z nich bez żadnych wyrzutów mogę nazwać wspaniałymi wirtualnymi przyjaciółkami :-) W maju jak dobrze pójdzie spotkam się z jedną z nich, a w sierpniu z drugą :-) Może w międzyczasie wypali jeszcze jakies spotkanko :-)

Gość kojojoj
kurcze, zazdroszcze wam..tez bym chciala sie spotkac z kims, ale nikt nie mieszka w takiej dziurze jak moja miejscowosc :P

Mnie sie udało... Przeżyłyśmy razem najważniejsze i zarazem najtrudniejsze chwile naszego życia. Wspierałyśmy sie cały czas:) Mimo dzielących nas kilometrów mamy cały czas kontakt:) Razem spędzałyśmy Sylwka:)

Gość anioma
Ja też poznałam tutaj dziewczyne teraz moją dobrą przyjaciółkę!:)