Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alejaka

Jak sie dobiera róż na policzki, do koloru szminki?

Polecane posty

Gość alejaka

Do tej pory zamiast różu uzywałam na policzki tej samej szminki co na usta, lekko ją roztarłam, ale chce sobie kupic róż i nie wiem czy musi byc koloru szminki?

Gość fd
1,to zależy od cery od koloru rodzaju i stylu ubioru kolor pomadki musi wspołgrac

Gość .a.
Musi pasować do reszty makijażu (szminki, cieni), ale nie musi być w takim samym kolorze. Tutaj obowiązuje tylko zasada łączenia ciepłych barw z ciepłymi, a zimnych z zimnymi.

Gość alejaka
czyli np, jak mam szminke zblizona do koloru ust to jaki roz?i czy jasne roze np. rózowe lepiej wygladaja tzn odmładzaja? a jakie wyszczuplaja twarz?

Gość alejaka
a druga sprawa to taka ze moge sobie pozwolic tylko na kupno jedego różu, więc musze kupic jakis uniwersalny aby mi do wszystkiego pasował, i nie wiem jaki mam kupic

Gość 20 mg
Sprawdziłam na sobie, że bardziej twarz odmładzają i odświeżają róże w kolorze różowym ;-) Do takiego różu pasuja praktycznie wszystkie cienie, poza odcieniami brązu, tak samo jak i szminki/błyszczyki. Natomiast zamiast różu w kolorze brązowym, używam sypkiego bronzera z opiłkami złota, i on przy zmęczonej puzi jeszcze bardziej podkreśla zmęczenie, więc trzeba być wypoczętym, żeby go używać. No i pasuje raczej do brązowych, ciemnozielonych cieni, i czerwonych pomadek. Ogólnie to kup jakiś pośredni róż - który do wszystkiego będzie Ci pasował. Polecam Burjuoris (czy jak to się pisze). Niedrogo, a mają największy wybór.