Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytam sie Wam

Czy rzeczywiście pochwa po porodzie staje się luźniejsza??

Polecane posty

Gość katarzynka _76
do hahahaha przeciętny męskczłonek ma ok 20 cm w wzwodzie (czyli jak stanie ) i jakoś nie wiem z czego tu się śmiać zmierz swojemu i sie okaze ze ma ze 20 cm a poza tym jak juz pisałam nie chodzi wielkośc tylko o jakośc przynajmniej ja tak myśle a co do szycia uważam że może być tak ze jak lekarz odpowiednio zaszyje to moze sie okazać ze rzecwiście jest ciaśniejsza przeciez nawet robi sie takie zabiegi np.wtedy kiedy kobieta ma słabe mięśnie i np. nie jest w stanie utrzymac moczu a zdarza się tak przeciez to wtedy się zaszywa i jest ciaśniejsza więc nie wiem z czego się śmiejesz ale cóż jakoś mama wrazenie że jesteś młodziutką kobietką ale to też tylko moje zdanie pozdrawiam serdecznie kasia a co do tego czy to mało czy dużo dla mnie w sam raz a dla kogoś innego to moze byc zupełnie inaczej pozdrawiam raz jeszcze

Gość pochwica
moja jeszcze ciaśniejsza Też musimy kupić "gluty", żeby było lepiej. Jak się rozrusza to jest ok, ale na początku Jestem ponad rok po porodzie z nacięciem krocza

no wlasnie..z nacieciem,wiec cie za ciasno zszyli... a do katarzynki-ktos ci glupot naopowiadal..czy ci sie to podoba czy nie srednia polska to 13-15 cm...20 cm to rzadkosc