Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BiBi87

Mój dietetyczny pamiętnik

Polecane posty

Gość BiBi87

Od dzisiaj bede tutaj wpisywać swoje potyczki i sukcesy w diecie:) Moim celem jest schudnięcie prawie ok 8kg:) Codziennie będę sie ważyć i pisać tutaj ile KAŻDEGO dnia chudnę ( ile dkg). Na rozsądnej diecie. Później może to posłuży innym:) i tak: 26 marca - 59,4 27 marca- 58,5 28 marca- 57,7 Zasada - "Rano jedz jak król, obiadek podziel sie z przyjacielem a kolację oddaj wrogowi". Dążę do 50 kg. Mam nadzieję, że każdego dnia będę chudła, nie znacznie, ale chudła :) A tymczasem idę robić obiad:)

Gość Hej na tym forum
zakłada się tylko topiki do wspólnego odchudzania,jeśli chcesz pisać tylko o swoich wynikach to se załóż bloga!

Gość Anilama
Do "hej na tym forum": jak to ma Bibi pomóc to niech sobie koleżanka pisze :)

Gość Bibi87
Ale ja bardzo chetnie poodchudzam sie z innymi kobietkami:* Gorąco zapraszam! :)

Gość Bibi87
Dzień uważam za udany :D ciekawa jestem co jutro zobaczę na wadze.. Mam nadzieje że kolejne kilka deko mniej;) Pozdrawiam

Stopka dodana :) Wrrr... jak mnie wkurza ta reklama ktora sie non stop pojawia aaaaaa wrr;D Do jutra:) Ciekawe czy ktos to czasem czyta... ( to co tu pisze:D)

Witam. Dodaje wpis: 26 marca - 59,4 27 marca- 58,5 28 marca- 57,7 dzisiaj- 57,4 Małymi kroczkami dojdę do celu.. :)

Witam:) Ja już po szkółce :) Na śniadanko zjadłam: 2 kromeczki chlebka graham z białym serkiem + herbata z łyżeczką cukru. W szkole 2 malutkie kosteczki czekolady z orzechami a na obiad o 13:30 - jogurt naturalny + dodałam kilka \"owoców suszonych\" z tzw. Mieszanki Studenckiej + 5 suszonych daktyli:) a teraz pije herbatkę z bratka :) Jem to co lubię a chudnę :D Pozdrawiam

Gość anilama_
a ile kcal mniej więcej jesz dziennie? i coś ćwiczysz?

Anilama jeśli chodzi o ilość kcal to tak naprawdę trudno mi powiedzieć. Dzisiaj zjadlam dodatkowo spaghetti a na kolacje 1/2 zapiekanki z ketchupem :) Po 19 staram się nie jeść nic. I tak jest znacznie lepiej niż kiedyś.. :) Chociaz i tak idealnie jeszcze nie jest. Ale ciezko tak sie od razu przestawić na nowe jedzenie, zwłaszcza że potrzebuje duuuużo energii ponieważ maturka tuż tuż, a co za tym idzie, mnóstwo nauki, mało czasu na ćwiczenia. Jedynym moim ćwiczeniem jest spacer :) ok 40min. Ale chce dodatkowo zacząć skakać na skakance i w miarę możliwości ćwiczyć aerobik przed VHS lub DVD :) A za 2 miesiące - ANGLIA.. Także mam nadzieję, że uda mi się dojść do wymarzonej wagi 50kg :) Pozdrawiam Was:* PS. A teraz biorę sie za sprzatanie.. żeby spalic kcal ze spaghetti i zapiekanki :)

Gość ghmm
a ile masz wzrostu?

Wzrostu wolalabym nie ujawniać;) jeszcze. Po wczorajszym dniu i nie hamowaniu sie w jedzeniu - waga stoi - 57,4 :) ale ciesze sie ze ani deko nie przytylam:D

Na wadze 3dkg wiecej.. jak to możliwe? Skoro wczoraj zjadlam 2 kanapki z bialym serem na sniadanie, w szkole goraca czekolade a na obiad 2 krokiety zrobione w piekarniku.. na deser daktyle. I po 19 nic juz nie jadlam.. Bardzo dziwne. W dodatku wczoraj spacerowalam ( na szpilkach :D) ok 2 godziny.. no nic, dodaje wpis na dziś 30 marzec- 57,7 Jeszcze TYLKO 7,7 kg ❤️

Gość a ja bym ci radziła
nie ważyc się dziennie. Ja jem głównie warzywa i owoce, często stosuję posty oczyszczające - na samej wodzie lub sokach. I wiem z doświadczenia, że waga może się wachac nawet do 1kg w górę na samej wodzie. Tak więc paroma dkg się nie przejmuj;) I życzę powodzenia🌻

Gość tak nie mozna
Bibi wlasnie dletego bo nie odzywiasz sie prawidlowo.Nie mozna tak jesc, ja schudlam b. duzo przez 5 miesiecy nie czujac glodu,jedzac wszystko tylko z glowa.Poszukaj moze na innych topikach tylko kieruj sie tym zeby w trych dietach byly wszystkie skladniki,nie chce ci narzucac mojej diety dlatego mowie poszukaj>Jak bedziesz tak malo jesc i zawsze odczuwac glod to na pewno efekt bedzie odwrotny,zawsze bedzie jojo jak nie dostarczysz wszystkich skladnikow.Jak czujesz glod to twoj organizm przestawia sie na funkcje magazynowania i wszystko wtedy gromadzi.Sprobuj dojadac do syta surowkami,warzywami ,jedz mieso.nabial,wegle.....poszukaj taka dieta naprawde istnieje.Zycze powodzenia.Uwazaj na siebie zebys nie wpadla w jakas chorobe

Wpadam na chwile na swoj topik zznikam do szkołki:) Dietka poki co idzie srednio.. Coraz mniej czasu aby schudnac 7 kilo:(

Gość **martika**
a moze tak zmienicie tytul topiku - bo jeden bardzo podobny juz jest :( i trwa od listopada. albo przeniescie sie na jeden wszystkie :)

Gość aguuusia
hallo! co nikogo tu niema? Bibi jak idzie? ja musze sie pochwalic jedzac dalej 4 posilki mam znow kilo mniej i nie jestem glodna! pamietaj musisz jesc jedzenie bogate w blonnik.

Witam, u mnie juz na wadze 57 kilo. Moze szybko kg nie leca ale ja i tak sie ciesze;) Jem zdrowo, regularnie, smacznie;) 3 posiłki dziennie. Za miesiac matura takze ponizej 1500 kcal dziennie nie schodze;) Pozdrawiam.