Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no comments...

atak rydyzkowych moherow na Warszawe

Polecane posty

Gość no comments...

dlaczego ten kraj jest taki nienormalny???:(

Gość xzcxz
Nie kraj, a Warszawa! :classic_cool:

Gość no comments...
jaki kraj taka i jego stolica...

Gość do xzcxz
Do Warszawy zjechały się mohery z całego kraju. Pewnie i z twojego miasta tam się gardłują debile.

Gość MaszBanaNaGoogle
jaki kraj takie spoleczenstwo

Gość nie mam nic do moherow
poki siedza w swoich chalupach. jesli geje maja siedziec cicho, to niech to obowiazuje rowniez agresywnych moherow

Gość no comments...
ja mieszkam we Wroclawiu,ale tutaj tez są mohery :/odechciewa sie czytania gazet i oglądania gazet,jestesmy posmiewiskiem Europy

Gość no comments...
ogladania wiadomosci ;)

Gość dwfefrew
We Wrocławiu? Nie przesadzaj, też tu mieszkam... :P Jest ok, moherów nie stwierdziłem. :D

Gość no comments...
ludzie są wszędzie tacy sami...

Gość MaszBanaNaGoogle
ok...domyslam sie ze autorowi chodzi o dzisiejsza demonstracje odnosnie obrony zycia poczetego zorganizowana przez R.M i ojca dyrektora........no coz wkorwia mnie to ze o aborcji chca decydowac dewoty i dewoci ktorzy wiek rozpolodowy maja juz dawno za soba....jestem przeciw aborcji ale kurwa litosci czy o takich rzeczach maja decydowac ludzie ktorzy juz tak naprawde gowno maja z tym tematem wspolnego????? no to tyle...sie wyrzylam :D

Gość no comments...
tutaj we Wrocławiu wyrwanym nazistowskiej hydrze;) Rydzyk tez ma swoich wyznawcow

Gość no comments...
moze kiedys to było śmieszne,Rydzyk,mohery itp.,ale teraz mnie to przeraza.Czy ta Polska naprawdę musi byc takim ciemnogrodem?I wymagają ode mnie patriotyzmu,na jakiej podstawie?

Gość liberal-Europejczyk
jest demokracja i tolerancja i wolnosc zgromadzen. Warszawe tez czesto atakuja homoseksualni i nie tylko aktywisci. wiec jezeli oni moga to i mochery rowniez.

Gość wsyd ze manifestujacy swoj
katolicyzm zieja taką nienawiscia. Podcinaja galęz , na ktorej siedza. Ale sami sobie winni.

bzdury wypisujesz ogladajac transmisje na tv trwam nie dostrzega sie zadnych oznak nienawisci. to ty z nienawisci klamiesz i oczerniasz.

Gość NieRydzyk
Każdy ma swoje zdanie na ten temat i każdy ma do tego prawo. Pozwólcie, że teraz wypowiem się ja;-) Wcale nie tak dawno w pewnej rozmowie przyrównałam klan Rydzykowy do...Krzyżaków. Krzyż na plecach i siekiera w dłoni. Niestety ale tak to wygląda. Mam wątpliwą przyjemność znać osobę, wyznawcę Rydzyka i...możecie wierzyć mi na słowo-kobieta, która studiuje i ma głowę nie od parady, ale....tylko Rydzyk i Rydzyk. Szlag mnie trafia dlatego, że w nich nie ma tolerancji, zrozumienia, współczucia, jest tylko faryzejskie moralizowanie i obrażanie tych, którzy interpretują Pismo Święte tak, jak należy. W Piśmie Świętym opisywani są faryzeusze dość dokładnie i niestety ale są to...wypisz wymaluj, dzisiejsi wyznawcy R.M. Żal tylko, że ydzyk zgodnie z prawem założył sektę, która ogarnia coraz więcej ludzi, którzy niemal jak islamiści, wysadzą się w powietrze w imię religii....tylko jakiej???