Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę cnotkę

Moje kobiety zbyt szybko chciały się kochać-przez to nie mogłem ich uszanować

Polecane posty

Gość Chcę cnotkę

Moje wszystkie poprzednie kobiety zbyt wcześnie chciały się ze mną kochać. Jedna nawet po 2 tygodniach od poznania :(. Przez to miałem problem z uszanowaniem ich. Chciałbym poznać jakąś cnotkę co odda mi się np. minimum po pół roku albo najlepiej dopiero po roku. Taka wbudziłaby we mnie podziw i wielki szacunek.

Gość kamelia....
Z pierszym moim chłopakiem spaliśmy po4latach ale byliśmy dzieciaki jak się poznaliśmy-niecałe16lat-z moim obecnym po roku bycia razem-i z moich koleżanek połowa postępuje podobnie-druga zaś jest bardziej wyzwolona ;)

Gość Chcę cnotkę
moja ostatnia dziewczyna miała na imie Adam :classic_cool:

Szanuje kobiete nie za to ze ma ochote sie kochac ze mna a tylko za jej stosunek do mnie,Dziwne podejscie maja niektorzy faceci Moja dziewczyne z ktora jestem teraz oddala mi sie nastepnego dnia po poznaniu i mialo wplyw ze jestesmy ze soba 10 lat.Mialem tez taka ktora czekala z seksem rok i po zdobyciu jej mialem jej dosyc

Gość Chcę cnotkę
zmierzam do tego ze po prostu mam odsiadke rocznąza defraudacje pieniedzy z parafialnych zbiórek i potrzebuje laski do korespondencji listownej a po wyjsciu ewentualnie moze popuscic dla mnie :O 🖐️

Gość Chcę cnotkę
A uwierzcie mi tu, w pace, wszystkie moje dziewczyny odsiadujące ze mną wyrok, rżną mnie codziennie w bezzębne usta i rozorany już dawno otwór analny. Najgorsza z nich to Antek, która nigdy nie przepuści okazji by poklepać mnie po obolałej dupci lub strzyknąć cuchnącym mleczem w prawe nozdrze. :classic_cool:

Gość eleonora32
Najarałeś się czegoś?