Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trabka eustachiusza****

Nietypowy problem!

Polecane posty

Mialem kiedyś laskę- zatwardziałą katoliczkę. Sam jestem ateista, ale jakoś nam się układało... nawet do kościoła z nią chodzilem, bo mnie o to prosiła - odstałem tą godzinę, a jak inni się modlili to ja ruszałem ustami. Ale do rzeczy: wszystko było OK, tyko kiedy uprawialiśmy seks, to moja laska zawsze odwracała na drugą stronę obraz Ojca Świętego Jana Pawła II-go, tak żeby nie widziała jego twarzy... twierdzila, że nie może się kochać kiedy On na to "patrzy"... czasem zapominala o tym i w momencie kiedy juz ją pieścićłe i całowałem, ta wstawała i odwracała ten obraz. Strasznie mnie to wpieniało, ale człowiek napalony brał co było dane:p Po jakimś czasie zmieniałem laskę - tym razem na ateistkę. Wszystko było OK, aż do pewnego momentu. Pewnego dnia, nie wiem co mnie podkusilo, ale kupilem obraz naszego wielkiego rodaka, taki sam jaki posiada moja była. Od tej pory kiedy się kochałem ze swoją laską wpatrywałem się w ten obraz. Zakazany owoc samkuje najlepiej. Ostatnio i tą laskę wymieniłem na nową - tym razem katoliczka, ale już nie zatwardziala. I tu właśnie pojawia się problem, bo kiedy kochamy się u mnie na kwadracie, gdzie na ścianie widniej ów obraz wszystko jest OK, ale dwa razy mieliśmy zamiar kochać się u niej na housie i za każdym razem po prostu mi nie stanął. Czy da się to wyleczyć? A jeśli nie, to jak wytłumaczyć lasce, że bez tego obrazu nie chce mi stanąć?

Prócz tego że to prowokacja to jest to też dowód na cudowne właściwości uzdrowicielskie JPII Zgłoś się z tym tych co mają go uznać za świętego może odpalą ci jakąś kasę. :D

No niech i będzie: to prowokacja. Ale pierwsza część to prawda- mialem taką laskę:), reszte zmyslilem:p

Nawet jak to zmysliłeś to i tak trafiłeś w setno bo takie problemy ludzie mają. Często potrafią osiągnąć orgazm tylko w danym miejscu, przy specjalnej atmosferze, itp itd... w innym razie poprostu nie umieją, nie potrafią, nie mogą

No. Mi staje ino wew stodole. I to w prawym sumsieku. W lewym nie kce. I tymu w prawem zawse je siano :) :classic_cool: