Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabbib

Czy w pierwszym tygodniu ciąży mogą zaszkodzić leki?????

Polecane posty

Gość Gabbib

Z mężem staramy się o dziecko. Podejrzewam, że jestem w pierwszych dniach ciąży i pech chciał że sie nieźle przeziębiłam. Czy w tych pierwszych dniach ciąży mogą zaszkodzić leki na przeziębienie np. gripex i ferwex

Gość a masz już objawy
ciąży?????

Gość Gabbib
nie mam objawów bo to mogą być pierwsze dni ciąży czyli test ciąży nie wykryje jeszcze, ale wole chuchać na zimne(może nie potrzebnie dlatego pytam)

Gość a masz już objawy
gdyby kazda kobieta pięć minut po stosunku zaczęła się zachowywać jak potencjalna ciężarna to dobiero byłby cyrk.Kobieto,nie rób więc cyrku

Gość Gabbib
Jak byś bardzo pragnęła dziecka to na pewno byś tak nie pisała. Jak to jest dla ciebie cyrk to Twoja sprawa.

Gość moga zaszkodzic
moga zaszkodzic, pierwsze 40 dni (kiedy kobiete czesto nie wie ze jest w ciazy) sa najwazniejsze! ksztaltuje sie wtedy przeciez uklad nerwowy. powodzenia :)

Gość laurra
plemniki potrzebuja ok.72 godzin zeby dojsc do komorki. niesadze zeby w pierwszym tygodniu cos moglo zaszkodzic

Gość Gabbib
dzieki za odpowiedzi

Gość moga zaszkodzic
doczytaj sobie w intenecie jeszcze na ten temat, ale ja bym sie bala zazywac jakies leki. slyszlam, ze nawet polopiryna moze powodowac powazne uszkodzienia u dziecka. lepiej dmuchac na zimne :)

tak tak, pierwsze tygodnie są najważniejsze. narazie lecz sie herbatką i ciepłym kocykiem a za jakis czas zrob test ciązowy (juz 6-7 dni po zapłodnieniu mozna uzyskac wiarygodny wynik)