Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość impresja*

dzieci cyckolubne

Polecane posty

Gość impresja*

sa tu Mamusie malych cyckoholikow? ja czarno widze odstawianie od piersi moego malenstwa:)

moja córa tez była cycolubna do roku wtedy ją odstawiłam, myślałam ze będzie tragedia, ale nie było tak zle a własciwie przeszło bez wielkiego echa :D

Gość katarzynka _76
hej ja miałam taki sam problem nawet jak bylam z małą w kontroli u lekarza to sie jej spytałam czy zna jakiś dobry sposób na odstawienie to powiedziła mi ze ona sama wyjechała na tydzien dzidzi pod opieką męża i babci ale ja zrobiłam podobnie to znaczy nie wyjechałam ale to mój mąż dawał prze kilka dni dzidzi flache i w nocy tez bo pani doktor powiedziała ze jak mnie widzi to zaraz sie jej kojarze z cycem więc ode mnie flachy nie wezmie i rzecywiscie jak mnie widziała to ryk bo flacha nie- tylko cyc ale z czasem a trwało to ok tygodnia dzidzi przeszło na falche a wydawało mi sie to niemozliwe na jpierw na spaniu tez dawalismy po trochu a teraz sama zasypia z flachą w buzi choć też widziałam to czarno że nie przywzyczai do bulti a jednak poskutkowało pozdrawiam serdecznie