Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Typowy Porucznik

dlaczego kobiety tu sa takie łatwe

Polecane posty

a jeszcze coś: ,,takiej jak ty to bym kijem od szczotki nie dotknał więc przestań marzyć bidulko \'\'--->dzięki mam juz kogoś kto mnie dotyka i to nie kijem od szczotki:classic_cool: Popieram autora tego topicu. --->weź pod uwagę ,ze tu więcej bajkopisarzy niż prawdy

Gość Popieram autora tego topicu.
No i się potwierdziło. Te "łatwe" to najczęściej po prostu popaprane życie mają... Smutne ale prawdziwe, że kobiety sa takie słabe psychicznie że nie potrafią sobie życia poukładać.

Gość ktos wczesniej
nasza mlodzez zachowuje sie jak z klatki wypuszczone dzikusy niestety coraz czesciej dziewczyny dzida i kasa sie liczy - prymitywizm rozleniwionych nastolatek moze do rozpaczy doprowadzic , z kad sie to bierze zle wychowanie ni zle otoczenie powiedzialbym ???

Gość gość
A ja sie nie puszczałam i nie puszczam. co to za durna generalizacja. Włącz se lepiej TV poruczniku, bo zaraz meczyk:classic_cool:

Ja też się nie puszczałam i na 100% nie jestem łatwa, z tego co wiem to moje przyjaciółki też sobie nie skaczą z chłopa na babę i odwrotnie, więc nie wiem skąd Ty Poruczniku takie pierdoły bierzesz? A na kafeterii to racja, że większośc to bajkopisarki, a w życiu to pewnie przykładne żonki.

a mi się od razu stare komedie polskie przypominają -za czasów komuny haha jak to było:,,bo każdy pijak to złodziej\'\'albo na odwrót:D

Gość gość
Ci, co tak generalizuja jak w temacie, na bank mieli jakies smutne przejscia z kobietami:( Moze psycholog pomoże, albo psychiatra, albo skakanka? No ja nie wiem:o

Gość do obrońców kobiet wyzwolonych
denerwują mnie panie, które uprawiają przygodny sex i zasłaniają się swoimi potrzebami i tym, że faceci też to robią. a jak taka pozna naprawdę porządnego cnotliwego facet to dostanie od niego kosza za swoją przeszłość. żaden taki facet nie weźmie na żonę łatwej szmaty. będzie miała dziwka za swoje. :classic_cool: :P nie mówię, że kobieta ma dać facetowi odrazu dziewictwo, ale porządną przeszłość bez przygodnego sexu i zbyt wielu partnerów łóżkowych mogłaby dać.

Gość bo to się bierze z typowej
Ale moralizatorstwo, wiecie co jest najgorsza polską przywarą? To, że każdego, kto jest w jakikolwiek sposób inny, różni się od tłumu, w jawny sposób się dyskryminuje. Teraz, że potencjalnym mężom można by zapewnić skromną przeszłość seksualną. Już niejeden post był taki: a dlaczego to potencjalne żony mają potencjalnym mężom zapewniać, a nie na odwrót. Bo polacy są społeczeństwem zacofanym i poza średniowiecze nie wychynęli. M.in. dzięki Typowym Porucznikom i zaczernionym, którzy teraz to dopiero mają używanie. No niestety, w wiekszości europejki mają prawa równościowe praktycznie gwarantowane, tylko w Polsce w ogóle nie wiadomo 'o czym mowa?'. I turystyka seksualna się w Polsce rozwija, to będzie najlepiej sprzedający się towar niedługo. Po prostu upodlenie płci. Popatrzcie na Amsterdam. Tam w ogóle ktoś oprócz polaków zwraca uwagę na niszowość burdeli?

Oczywiście zaczernionych z kolorową koloratką koloru białego.

Gość instalator
porucznik to prowokator, az takich tepych .... nie ma...:D

Gość do obrońców kobiet wyzwolonyc
ja staram się mojej przyszłej potencjalnej żonie zapewnić niezbyt bujną przeszłość bez przygodnego seksu. porządny facet żonę chce mieć porządnę. im mniejszą i im bardziej przyzwoitąprzeszłość seksualną się ma w momencie poznania tego właściwego partnera tym lepiej. bo przeszłość świadczy o nas i naszej porządności.

Do wszystkich antyfeministycznych facetów: Po pierwsze: małe dziewczynki wcześnie zaczynają bo rodzice z nimi o tym normalnie nie rozmawiają.Wciskanie kitu o bocianie czy kapuście było kiedyś,należy umieć odpowiednio rozmawiać z dzieckiem i mówić mu o seksie jako czymś normalnym,ale i odpowiednim dopiero w pewnym wieku i z pewnym partnerem Po drugie: miałam wiele propozycji od wielu chłopaków dotyczących seksu i nigdy się na to nie zgodziłam.Czemu?Bo już kogoś mam i bardzo go kocham.A nawet gdybym nie miała,nie chciała bym czuć się jak dmuchana lalka do zaliczenia Po trzecie: nie mówcie,że Polki to dziwki,bo za granicą gdzieś tak sobie bąknęli na ich temat.Sami lepiej wiemy,jak u nas jest.Nie opierajmy się na stereotypie stworzonym przez kogoś kto nas tak naprawdę nie zna.. Po czwarte: nie oceniajmy kogoś,zanim go dobrze poznamy.Panowie,którzy szukają cnotek nie zabraniajcie kobietom lubiącym seks go uprawiać,przecież nikt wam nie każe z nimi być,a te,które nie chcą tego robić nie będą i żadne kanony tego nie zmienią. Myślę,że gdyby kobiety były traktowane jak normalni ludzie mające własne potrzeby seksualne, nie bały by się zamykać się w kręgu małżeńskim gdzie seks w pewnym momencie zaczyna się sprowadzać do obowiązku a nie przyjemności zacieśniającej wspólne więzi. Ludzie seks to normalna sfera naszego życia!Potrzebujemy tego jak wody do picia,czy powietrza do oddychania!Nie wiem czemu ludzie boją się o tym mówić.Przecież podobno mamy Polskę wolną.A może tak mi się tylko wydaje?

Lido dobrze gada! Dzięki takim jak Ty nigdy nie zwątpię w rodzaj ludzki! Never! Nawet admina lubię! Jest spoko gościem, tylko weź mnie już nie dyskryminuj, dobra?

Gość Typowy kapitan
Poruczniku, podzielcie się może z kolegami adresami tych łatwych kobiet. Chętnie skorzystamy :P. Wykonać!

dlaczego ciagle mowi sie o kobietach ktore sie puszczaja ?? Faceci tego nie robia?? To samo pytanie moznaby zadac facetowi ,ktoremu zalezy na zaliczaniu panienek ,a moze kobiety zaczely myslec tak jak wy ...:))I kto tu kogo zalicza??

Pomysl tez o kobietach ,ktore tego nie robia i maja jednego partnera,chyba zostaly w tym momencie obrazone....:(

oD 10 LAT MAM TEGO SAMEGO FACETA,MĘŻA I KOCHAM GO TAK SAMO JAK WTEDY GDY SIĘ POZNALIŚMY.NIE ZDRADZIŁAM GO NIGDY I NIE MAM ZAMIARU.OWSZEM,MIAŁAM PROPOZYCJE OD FACETÓW,ALE NIE ULEGŁAM. SAMI KUSICIE,A POTEM KRYTYKUJECIE,A PRZECIEŻ KREW NIE WODA...