Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaija

kto nienawidzi rodzenstwa

Polecane posty

Gość jaija

kto z was nienawidzi swojego rodzenstwa? ja nie nawidze swojego brata. 2 lata mlodszy jest najwiekszym skurwysynem i sukinsynem jaki zyje na ziemii. najchetniej bym go zabila. czy wy tez macie pojebanych braci? jaki sa wogule dobre strony posiadania rodzenstwa?????

Gość ile masz lat ... ile ...
???

Gość taka ja123
a dklaczego taki jest??co ci zrobił??

Gość ja też..
:)

Gość iii/
ja za moim bratem nie przepadam, ale w zyciu bym tak nie powiedziała jak ty. Chyba masz problem sama ze soba. Wyluzuj.

ja mam siostre co mi wszystko kradnie, kosmetyki itp. pieniądze to juz chyba z 200 zł :/

Gość Ciesz sie ja nie mam nic
Nie to, że nienawidzę, ale moja siostra jest starsza o 3 lata a ja jestem od niej mądrzejsza 100000000000 razy. ZAchowuje się jak dziecko, nie ma zainteresowań, wszystko jej trzeba mówić co i jak robić, zawaliła maturę i gdyby nie to, że roman dał amnestię pewnie siedziałaby na dupie i nic nie robiła...Wzięła ślub cywilny niewiadomo po co, chyba tylko dlatego aby coś się działo w jej życiu, bo tak naprawdę w jej życiu nic się nie dzieje. Jednym słowem jest głupiutka i irytujca, nawet nie wiem jakie państwo miało kiedyś we fladze sierp i młot. :o A ja mam 17 lat i jest mi ciężko z tym, że muszę jej pisać wszystkie prace, nawet podanie musiałam jej napisać :o Żenada, a moja matka udaje tego nie widzi i zawsze ma wymówkę: " ona taka jest, wrażliwa...' A popełniane przez mnie błędy zawsze kończą się gnojeniem przez matkę....

Gość Ciesz sie ja nie mam nic
Na dodatek jak mówię jej ,żeby włączyła jakieś discovery , bo fajne programy mają, to mówi, że jestem nudna...Dziwię się co widzi w niej jej chłopak, bo fajny z niego koleś.

Gość jaija
18

Gość jaija
moje rodzenstwo gdy ja ogladam mode na sukces to oni chca w tym czasie szymon majeszczak szol.

Gość jaija
podszywaj sie, mnie to nie jara

Gość mamto
tak samo.

Gość moja
siostra to najwieksza kurwa ale i tak ja kocham

mi sie też kiedys wydawało, ze nienawidze siostry jest 8 lat ode mnie młodsza kiedys mnie popchnęła na kaloryfer i czolo sobie rozcięłam a potme powiedziała coś tak przykrego, ze przez 6 m-cy nie zamianiłysmy ani słowa nawet do wigilii usiadłyśmy nie dzieląc się opłatkiem po prostu za duza róznica wieku była, zeby się dogadac wszystko się zmianiło jak dorosłysmy i juz nie mieszkamy razek jest ok :) teraz dla odmiany ojca nienawidze

Gość chciałam być jedynaczk
Ja moją kocham, kiedy jest w szkole.