Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tom24

co sądzicie o tym pomyśle?

Polecane posty

Gość Tom24

Witam, proszę powiedzcie mi co sądzicie o moim pewnym pomyśle.. mianowicie moja dziewczyna często rozmawia z różnymi ludźmi na gg, nie oglądam bo nie mam dostępu do tych rozmów, czasem mam złe przeczucia że może z kimś np. flirtować i mi nie mówić, chciałem stworzyc nowy numer gg, (nie mieszkamy razem) i udawać kogoś innego, taka nowa znajomość na gg, rozmawiać czasem i po jakimś czasie zacząć próbować flirtować z nią, i zobaczyć jak zareaguje, co o tym sądzicie, mam na myśli to czy jest to czasem nie wporządku z mojej strony, bądź nieetyczne np. dziękuję za pomoc :)

nieetyczne moim zdaniem, zaufanie to podstawa zwiazku, moze po prostu powiedz jej o swoich obawach

Ja jestem przeciwna temu pomysłowi, ogólnie dziewczyny są poddatne na flirtowanie ale to nie oznacza, że od razu miałaby cię zdradzić. Prędzej brak zaufania może was rozdzielić, a jeżeli faktycznie cię oszukuje to i tak prędzej czy później się dowiesz ale przynajmniej będziesz mógł powiedzieć że sobie nie masz nic do zarzucenia. Wiadomo że pomysł kuszący ale spróbuj się wstrzymać jeszcze przez jakiś czas. A zauważyłeś coś innego oprócz tych rozmów na gg? Np jakieś dziwne telefony, smsy?

Gość nitka22
gdyby mój mnie tak sprawdzał to bym sie wkurzyła. baaaaardzo wkurzyła. jak nie masz do niej zaufania to jej to powiedz prosto w twarz a nie3 rób podchody

Gość eeeeewwwwwwwwwwwww
Hmmm... obawiam sie , że jeśli tak zrobisz to Twojej przypuszczenia okażą sie prawda :/ Ale to , ze z kimś flirtuje na gg nie oznacza , że Cie nie kocha bądź zdradza!!

Gość Tom24
tu nie chodzi że nie mam zaufania, mam do niej zaufanie, choć zżera mnie ciekawość jak by się zachowywała, planujemy się zaręczyć teraz i wziąć za rok ślub, to by mi pomogło w pewien sposób, chcę być pewien, choć jej ufam

Gość było sporo tematów
o tym jak to dziewczyny zakładały nowy numer i sprawdzały swoich chłopaków. Nawet cieszyły się sporą popularnością :D więc teraz nie krzyczcie hipokrytki. Przeszukaj forum to coś wygrzebiesz 🖐️

Gość buhehheeh
a w kobiecyym wydaniu zwykle to kończyło się płaczem, bo tak skutecznie podrywały faceta ża chciał się z nimi spotkać :P