Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest...

ON DLA MNIE PIERWSZYM....

Polecane posty

Gość jak to jest...

ja dla niego kolejna.. partnerka w seksie ktora z Was tak miala? i czy latwo Wam to zaakceptowac? czy w ogole o tym myslicie? ostatnio czytalam gdzies w starej gazecie artykul o tym, ze czasem rodzi to ogromne problemy i nieporozumienia miedzy partnerami- wiec jak to jest?

Gość zegarynka82
lepiej miec doswiadczonego niz amatora.....wazne jest zebys była kolejna i ostanią.....a reszta sie nie liczy ...gdy tak nie jest i jest kolejną to nie ma sensu,....

DUPA !! ja nie miałam doświadczonego - ja miałam wcześniej kilku i powiem szczerze że żałuje że mu o tym powiedziałam - nie raz trącał hasełka o przeszłości - wiem ze jak on miał inne przede mną to nie raz z moich ust poadły by takie słowa ........ :o

Gość śmiechhu warte
ja byłam jego pierwszą, on moim kolejnym i jakoś nie mamy z tego powodu problemów. w seksie jest nam idealnie, w innych sferach życia również. jeśli w związku coś nie pasuje i partner chce sie czegokolwiek przyczepić to sie czepnie tych byłych partnerów seksualnych. mój się nie czepia, najwyżej czasami sobie z tego razem żartujemy

Gość MADAME23
ja byłam jego pierwszą lecz po drodze była jeszcze jedna... on natomiast moim pierwszym i jedynym

Gość ja tak mialam...
czasem szlag trafial, ale coz c'est la vie pewnie, ze wolalabym inaczej, ale nie wybieramy wszystkiego

Gość a my jesteśmy oboje dla siebie
pierwszymi partnerami seksualnymi i myślę, że tak jest najlepiej. Pozdro:)

Gość bleah
u mnie tak jest, dla nas to żaden problem, on cieszy się że wcześniej nikogo nie miałam, ja że on ma doświadczenie i umie mnie docenić

Gość zwyczaj zwyczajem..
my też jesteśmy dla siebie tymi jedynymi :) na początku było sporo prób i śmiechu, bo do pierwszych "lekcji" fizycznej miłości podchodziliśmy z humorem i dystansem do samych siebie...i dzięki temu dzisiaj jest wspaniale :)

Gość ja tak mialam...
zwyczaj zwyczajem- zazdroszcze Ci i gratuluje :) trafila Ci sie najlepsza wersja z mozliwych :)

Gość zwyczaj zwyczajem...
no fakt że dobrze mi z tym :), ale w sumie ktoś tu wyżej mądrze napisał: nieważne ze pierwsza czy kolejna, ważne że od teraz jedyna, prawdziwa, ostatnia! :) pozdr.

Gość mysiunia_24
ja też tak miałam że dla mnie mój obecny mąż był tym pierwszym i ja dla niego też tą pierwszą. Rzeczywiście na początku było....czasem śmiesznie ale miło to wspominamy:-D

Gość ja tak mam
I jest mi to totalnie obojętne, że on miał kobiety przede mną. To mnie kocha, nic innego się nie liczy. W ogóle sobie tym głowy nie zawracam. Za to ja bym z chęcią miała innych partnerów, chociażby dla porównania. Ale nie będe miała, bo bierzemy ślub - tak więc pozostanę na jednym :-)

Gość mysiunia_24
dla niektórych jest to obojętne a dla niektórych nie. Ja np mam taki charakter że jestem zawzięta i pewnie non stop bym mojemu wypominała. Wolę żeby bylo tak jak jest bo wredna jestem trochę jeśli o takie tematy chodzi:-(

Gość ja tak mam
Eeee, a ja mu takich bzdur nie wypominam - w końcu to było w LO, poznaliśmy się na studiachj, a teraz mamy dobrze po 30, to co mam być zazdrosna o dziewczynki z licemum ?? ;-)

Gość mysiunia_24
no mój miał dziewczynę stałą (rok chodzili niecały) na pierwszym roku ale z nią nie spał więc pewnie bym była zła;-)

Gość om mial jedna wczsniej
przyjezdzala do Niego tylko jak po Nia zadzwonil. Jak powiedzial brzydko: mial worek treningowy:P On byl moim pierwszym. Na poczatku myslalam czy ona byla w tym leposza. Czy mysli o niej jak robi to ze mna? Ale te obawy juz dawno minely. Jestem Jej wdzieczna, ze Go wszystkiego nauczyla;) i juz nie ma Jej w naszej sypialni;)

Gość ja tak mialam...
ja tak mam- ael jednak piszesz, ze z chcia bys miala innych wczesniej czyli jednak poniekad zalujesz nie boisz sie, ze kiedys ta chec sei obudzi? takie stwierdznie nie wskazuje raczej na pogodzeni sie z ta sytuacja

Gość ja tak miałam
ale pytanie chyba było czy się pogodziłam, że mój facet miał kobiety przede mną - więc nie żałuję co do mnie - no to pewnie, że czasem mnie ciekawi jak by było z innym, ale do tej pory mnie w ramiona innego ta ciekawość nie rzuciła, i pewnie nie rzuci - mam 39 lat, dzieci, i inne podniety niż seks z nieznajomym ;-)