Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monika_Lodz

ON JEST MłODSZY O 10 LAT!!!

Polecane posty

Gość Nataszaaaa
...a z tym piwem to zostało jemu po dzis dzień,"rekompensuje sobie" to co stracił...;-)

Mialam faceta starszego o 2 lata,,po roku okazalo sie ,ze to straszny dzieciuch (wtedy mialam 23 lata,on 25 ) Czas z nim spedzony byl straszna strata czasu,, Od 5 lat mam meza,i slicznego dwuletniego syna,,,a moj maz jest mlodszy ode mnie o 4 lata :) I nikt mi nie powie,ze starsi maja dobrze poukladane w glowie,a mlodsi maja siano. Bo moj maz jest moim najwiekszym oparciem,zawsze moge na niego liczyc i nigdy mnie nie zawiodl :) I tyle :)

Zapomnialam dodac,ze gdy sie poznalismy mial tez 21 lat,,tak jak chlopak autorki,,,i okazal sie bardzo dojrzalym mezczyzna :)

Gość topola
ja jestem starsza o 16 lat, chciałam zakończyć związek, ale stwierdziłam, że nie mam nic do stracenia. Będzie co będzie. On chce ze mna BYĆ , ale nie ozenił się , bo z resztą po co. Wiem, że odejdzie wcześniej czy później. No cóż ! ostatnie podrygi konającej ostrygi. hi hi póki co jesteśmy razem ALE gdybym była młodsza, to nie związałabym się z młodszym od siebie, a powodów jest WIELE

Bylo minęło...romans trwal cały miesiac:-) Ale warto bylo, choc dluzej juz nie moglam tego ciagnac...faktycznie dzieciuch!!!

Gość Tylko miesiac Monia
Czemu tak ,krótko?

Absolutny brak wspolnych tematow...a ile mozna rozkoszowac sie w lozku. Poza tym totalny typ lekkoducha, mysle, ze tu nawet wiek nie jest wytlumaczeniem. Zycze mu powodzenia

Gość kabel
ja mam33 lata i mam faceta 22lata , spotykamy się od 3 miesięcy, ja traktuję to bardzo luźno w przeciwieństwie do niego,

kabel Zycze powodzenia, z calego serca. Ja moze mialam za duze wymagania w stosunku do mojego mlodzienca. A zastanawialas się, ze moze Tobie wydaje sie, ze masz luzne podejscie, bo wiesz, ze Jemu tak bardzo zalezy. Pomysl, jakby On nagle zaczal sobie odpuszczac...??? pozdrowionka z lodzi

moj chlopak jest mlodszy o 9 lat , za kilka miesiecy zostanie moim mezem, jestesmy ze soba 6 lat i czasami to on wydaje sie dojrzalszy, bardzo sie kochamy i uwierzcie ta roznica wieku nie ma zadnego znaczenia, dodam ze ma troche wiecej niz 21 lat;-)