Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mon111

czy mu sie podobam

Polecane posty

Gość mon111

jak mozna poznac czy facetowi zalezy na Tobie/ czy tylko chce zaciagnac do lozka? Nie wiem czy sie takiemu jednemu podobam czy co jest grane, zaprosil mnie do kina juz podczas 1-szej rozmowy. Prosze wypowiedzcie sie

Gość dzisiaj na pomarańczowo
hmmm...jak dla mnie, to najłatwiej po tym jak się będzie zachowywał:) jeśli po miesiącu spotkań spróbuje Cię zaciągnąć do łóżka, a po ewentualnym sprzeciwie cię rzuci, lub zarzuci na ciebie focha, to sprawa jest klarowna. no i w sumie po tym co mówi:) mi się zdarzyła sytuacja, że od razu powiedział o co mu chodzi.

Gość mon111
po miesiacu to ja tez raczej rozpoznam o co chodzi- prawil mi sporo komplementow, nawet pochwalil moich przyjaciol ze wygladaja na dobrych ludzi (z widzenia bo ich nie zna) ; -chyba raczej mi chodzi z psychologicznego punktu widzenia , co mezczyzni robia/mowia gdy im sie ktos podoba (wiadomo ze zalezy od mezczyzny czy jest niesmialy itp, ten facet nie jest niesmialy, ma 30 lat),

Gość ciekawostka poranna
a Ty musiałabyś sie. poswiecić z tym seksem - bo sama się brzydzisz tego świństwa? Masz rację...przecież bzykanie to najgorsza rzecz jaką sie daje facetowi

Gość mon111
Ale o co Ci chodzi, bez zadnego skladu Twoja wypowiedz, bez sensu.

Gość BUBLEE GUMM
JAKBY NIE CHCIAŁ CIĘ BZYKNĄĆ TO BYŁBY CHORYM FACETEM. KAŻDY CHCE DOPIĄĆ SWEGO A NIE GADAĆ O BZDURACH.