Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wpadłam na wspaniały pomysł

Ogłaszam akcje!!! - Mierzymy penisy naszych partnerów!Wpisujecie wymiary facetów

Polecane posty

Gość ona_miła_ewcia
Mojego ma 16 cm, ani dużo, ani mało :-)

Gość 1a2b3c4d
jak jakiś zakompleksionym chłopaczkom temat się nie podoba, to nie trzeba wchodzić.. penis mojego partnera ma 19cm długości - jestem bardzo zadowolona. poprzedni miał mniej ( może z 15) i było bez rewelacji. teraz jest super.

Gość ale wspanialy pomysl
ponieważ obecnie nie posiadam partnera to mi się smutno zrobiło, gdyż nie mam czego zmierzyć i czym się pochwalić na forum. Więc jak przyszedł kolega z pracy i sie spytał, czemu jestem smutna to Mu się zwierzyłam. A potem za zgoda zmierzyłam. Teraz wszystkim kolegom z biura mierzę i już mi nie jest smutno, ale fajny pomysł! Mirek informatyk - 17 cm 2 mm, Tomek goniec - 12,5 , Pan Prezes: 11,4.Mam kolejkę, ide mierzyć dalej!

Gość 1234_pisze_sobie_tu
Kiedyś w sex-szopie widziałam prezerwatywy z przedłużeniem. Czyli guma była na penisa a przedłużenie miało 5 cm. Sama byłam ciekawa jak to by było, ale głupio o tym powiedzieć facetowi. Ma 13 cm. Nie narzekam, ale jestem ciakawa (ciekawość byłaby zasokojona bez zdrady)

Gość Ech__ile jeszcze
iLE JESZCZE BĘDĄ TAKIE TEMATY?

Gość Monis28
Temat tak debilny za nawet gowniarzom nie chce sie robic jaj i udawac kobiet , wypisując bzdury o 35 centymetrowych pytach swoich męzow...

Gość a mogą sie niektore
a mój ma 16-17

Gość mój facet ...
ma 22cm i mnie zaspakaja Jest mi dobrze.Wczesniej maiłam faceta ze srednim penisem i nie byłam wcale usatysfakcjonowana.jednak wielkosc ma duze znaczenie:-)