Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rysiek_bieszczady

Kobiety - proszę o poradę!

Polecane posty

Pytam głównie kobiet, bo właśnie o kobietę chodzi. Chciałbym zrobić niespodziankę pewnej dziewczynie. Chcę kupic wielkiego misiaka i przez doręczyciela ofiarować go jej. Chcałbym, żeby doręczyciel przywiózł go na nasza uczelnie. Chcialbym zobaczyć jej mine ;) Pytanie tylko, gdzie znaleźć taką firmę - sklep? w którym kupiłbym maskotke a przy okazji dostawca dostarczył by przenta tam gdzie bym chciał. Najlepiej wirtualny, bo w naszej miejscowosci nie ma sklepow z gigant maskotkami :/ Druga kwestia - czy to dobry pomysł? ta uczelnia?

Gość ustrzel
nieźwiadka w bieszczadach, wypchaj i wyslij DHL

Gość DHL to
to skrót: Dlaczegoś Huju Leniwy

Gość mala195846
Pamietam, jak na mojej uczelni chłopak zrobił cos takiego dziewczynie..było jej bardzo miło i chyba sie ucieszyła. Inna sprawa, że potem tego miśka musiała taszczyc ze soba na zajęca. A poza tym dziewczyny patrzały z zazdrościa i każdy pytał sie OD KOGO TO:) Pozdrawiam.

Gość vivien tour
pomysł świetny dhl to firma która dostarcza paczki ale nie wiem czy dostarcza paczki w takie mijsca wpiszw googla dhl to Ci sie wyświetli

już znalazlem ich strone.... ale oni zajmują się tylko dostarczeniem przez kuriera, a mi chodzi o jakiś namiar na firme, gdzie można kupic cos ukochanej a przy okazji oni zajmą się dostarczeniem.... widzialem w internecie książke telefoniczną, tam można zamowic kwiaty, ale ja chcialbym misiaka...

Ja tam wolę kwiaty.Ostatnio dostałam na urodziny,dużo,bardzo dużo.Maskotki zazwyczaj nie ma gdzie umieścić i z biegiem czasu opatrzy się.Jeśli jednak chodzi o to ,żeby ją zaskoczyc to dobry pomysł. Jednak jestem za kwiatami,tylko kwiaty!!!!!!!!! Róże czerwone,wielgachny bukiet!!!!!!!! powodzenia:)))

Nawet najdalszą podróż zaczyna się od pierwszego kroku... piekna stopka;) a moze misiek z kwiatuszkami np maluskie? albo duze kwiatki a misiek mniejszy w srodku:P niewiem:) najlepiej 1 mysl jej sie trzymac:) co ci pierwsze padło na mysl:) to zrob wlasnie

Gość Kamielia...
Pomysł ogólnie super-i jak dostanie na uczelni to kompletne zaskoczenie-ale wolałabym piękny bukiet-ta wielkie miśki są do niczego tylko się kurzą a są za duże by wyprać w pralce -i zajmują dużomiejsca-ja dwa takie wywaliłam-każda chyba dziewczyna uwielbia dostawać kwiaty :)

Gość Kamielia...
No albo duży bukiet i słodki nie duży miś z Nici :)

jesli jest problem z przesłaniem Misia to wrecz go kiedys go, albo podrzuc sam juz po spotkaniu na wyiceraczke:P a przeslij kwiatki a wnich jakis misiek, z nici, roznie, taki co ci sie spodoba:) mozna chyba przesłąc misia do kwiaciarni, tam zrobia kwiatki i wpakuja go tam i odesla do niej:)