Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca o wiek

Ile miałyście lat....

Polecane posty

Gość pytająca o wiek

Ile miałyście lat jak się tak pierwszy raz "na poważnie" zakochałyście?:) Miłego dnia.

Gość miałam wtedy
15,5

Gość pytająca o wiek
15, 5 hmm...ja cały czas słyszę opinie, że 15 latka nie może jeszcze kochać...słucham i nic nie mówię.Szaleni ludzie :). Ja jestem starsza :).

Gość mowa-trawa
w ostatniej grupie przedszkolnej, mial na imię Romek i mówił, że mnie obroni:)

Gość po 30 tce

Gość pytająca o wiek
Andrzej oj właśnie się zdarzają takie sytuacje a jak to boli.

Gość pytająca o wiek
Przedszkolne miłości...Bartuś do dziś go pamiętam :P. Ale ja pytam o takie poważniejsze sprawy ;).

Gość pytająca o wiek
I co gorsza do tego bólu nie da się przyzwyczaić :).Ale...warto wierzyć, że jutro będzie lepiej :).

Gość 41 lat
on zonaty... własciwie w separacji... 43 porzuciła go kochanka... młoda kobieta on kocha ja nadal milosc bezsensowna, bez przyszłosci, nie skonsumowana, nadal go kocham ale... juz nigdy sie nie zobaczymy bezsens

miałam wtedy 15 lat a miłość i związek przetrwały do dziś :)

16 lat 13 lat nie licze;) to bylo takie dziecinne

Gość pytająca o wiek
Fajny taki młody wiek :). LIDO a ile ona miał lat?:) Ehhh miłość dziwna jest :)

Gość pytająca o wiek
Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest. Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi się pychą; 5 nie dopuszcza się bezwstydu, nie szuka swego, nie unosi się gniewem, nie pamięta złego; 6 nie cieszy się z niesprawiedliwości, lecz współweseli się z prawdą. 7 Wszystko znosi, wszystkiemu wierzy, we wszystkim pokłada nadzieję, wszystko przetrzyma. Jak mnie się to podoba :).

15 lta moze kochac ale jets to miłosc taka platoniczna taka wsiubziu kocha sie tylko to, co sie widzi nie zwraca sie uwagi na pewne rzeczy np jak sie facet zachwouje, jaki jest, co mowi, jak mowi to sa takie glupie milosci co innego 16, 17 lat te z 17 lat czestozsoatja na całe zycie, ale nie kazda, bo w wieku 24 lat ta sama 17 latka mysli juz inaczej ma inne priorytety, czesto juz nie tak materialne, choc jednak pewnym zostaje itp.

Gość pytająca o wiek
Powiem tak, jak dla mnie dziewczyny są różne . Jedna będzie miała ok. 30 lat i będzie patrzyła tylko na kase, i wygląd nic więcej. Będzie taka,która ma 15, 16 lat i będzie chciała zobaczyć coś więcej, będzie chciała zobaczyć wnętrze. Różnie to bywa, ale...."wszyscy chcą kochać..." :).

Gość pytająca o wiek
Nigdy nie miała narzeczonego - nie mów tak! Wiesz tak myślę, że nawet jeżeli nie jesteś zbytnio urodziwa, to masz piękne wnętrze, jesteś inteligentna a uwież mi, że to się liczy chyba bardziej. Ja też nie jestem jakaś piękna. Owszem niektórzy mówią, że ładna, ale nie wcale jakaś super. Staram się być zadbana, uśmiechnięta. Głowa do góry.

Gość pytająca o wiek
Ciemnooka Brunetko, ile on miał lat, jak można zapytać?:)

Gość Kamielia...
16lat-oboje mieliśmy po tyle to takie pierwsza miłość-byliśmy razem6lat :)

on miał wtedy 26 lat,udaną parą jesteśmy do dziś,jak każdy mamy swoje problemy,ale mimo wielu przeciwności losu jesteśmy razem i mogę z pełną odpowiedzialnością powiedzieć,że nie zamieniłabym go na żadnego innego... :)

Gość pytająca o wiek
Kamielia naprawdę podziwiam i gratuluję :). A związek się rozpadł? Szkoda troszkę po tylu latach.

Gość Kamielia...
życie...jakoś wszystko się posypało...odległość... Ale teraz już prawie3lata jestem z kimś innym i to jest taki dojrzały związek pełen ciepła o zrozumienia-choć czasem milo wsponmieć takie dziecinne niewinne uczucie :)

Gość pytająca o wiek
Samotny oj wiele :). LIDO no to ja naprawdę podziwiam. Ja się teraz zastanawiam czy 5 lat to dużo?:)To nic poważnego, ale...:). A tak mi teraz szczerze powiedzcie jak z wami tutaj piszę na ile lat mnie oceniacie. Tylko kulturalnie proszę :).

Gość pytająca o wiek
:)

Ale taka była prawda! Owszem wnętrze niczego sobie, nawet jego walory podkreślane przez obiekt westchnień, ale ... \"fasada\" nie taka, jak trzeba... Teraz on jest żonaty z pięknością w typie śródziemnomorskim. I niech im się wiedzie! :-) Będą mieli ładne dzieci, to pewne.