Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miiiiichał

Poznałem dziewczynę która nabijała się z panienek w miniówkach i z brzuchami na

Polecane posty

wierzchu. Myślalem że trafila mi się porządna panienka(przymknąłem oczy że z tendencjami do tycia) a tu okazało się że dawała dupy poprzednikowi, używany tluścioch.Dziś gadałem z siąsiadką ledwo cieplej się zrobiło od razu mini i cycuszki wyeksponowane i w żartach powiedziała że z sexem to czeka do ślubu a. Jak się można w życiu pomylić. Nie mówiąc już o tym że z taką dziewczyną jest znacznie przyjemniej

Najczęściej to jest tak ze studentkami...z koleżanek się nabijają albo z małolatek a oce cichodajki

Gość wymieniaj na sąsiadkę

Gość Alphonse Messieur
Bo to tak jest najczęsciej, że te które krzyczą najgłośniej o cnocie i moralności najchętniej dupy dają. A te zgrabne ładne seksowne co pokażą kawałek ramionka, czy nózki, przeznaczają je tylko dla jednego wybranego. A tęgawe pasztety zazdrosne o ich wygląd szukają zapomnienia w pruciu się z pierwszym lepszym.

Gość być może taka ładna
nie musi dawać dupy aby mieć faceta

Gość powodzenia
zostaw tłustą szmatę

Gość powodzenia
Twoja własna ręka jest twoim najlepszym przyjacielem. Ja z moją jestem w związku partnerskim od 10 lat i jestem zadowolony.

Gość Honza Havranek
Nejelpši baba to tvoja graba!

Gość jeżeli to nie tania
i kiepska prowokacja, to musicie być wyjątkowo głupi:) Jestem studentką, mama 22 lata, ubieram się normalnie, jak mam ochotę, ale raczej nie mam czego eksponować- biust B, nie chadzam w mini ani krótkich spodenkach, bo wydaje mi się to pretensjonalne w mieście. Poza tym nie wyobrażam sobie isć do pracy albo na uczelnię z gołym tyłkiem:o Faceci często mnie podrywają, jestem bystra, dobrze się ze mną rozmawia, dbam o siebie i jestem atrakcyjna, mimo pewnego mankamentu urody. Ale nigdy nikomu nie dawałam dupy. I nie zamierzam. Zamierzam się kochać. I to z jednym facetem, o ile mi się to uda. Niestety, o takiego porządnego i nieużywanego trudno dzisiaj:( Tym bardziej, że nie interesują mnie zakompleksieni łowcy dziewic, a raczej ludzie, którzy sa tak jak ja atrakcyjni, ale mają takie samo podejście do seksu- tylko z miłości. I tyle. A z pokazywaniem tyłka nie ma to wiele wspólnego:) Aha, jeszcze chciałam dodać, ze jestem niewierząca;)🖐️

Gość dojeżeli to nie tania
a jeżeli ja jestem prawiczkiem i też czekam na wielką życiową miłość, ale najlepiej z dziewicą to jestem tym "łowcą dziewic"?

Gość taką z B
to nawet dziewicy bym nie chcial bo można impotencji sie nabawić

Żarty żartami ale naprawdę przyjemniej jest jak dziewczyna lubi pokazać zgrabne nożki czy brzuszek:D

Gość Doświadczony29lat
Ja tam wolę żeby była szczuplutka i miała małe piersi drobne jędrne niz grubsza z większymi

Gość Doświadczony29lat
a tak poza tym wole jak dziewczyna ubiera sie skromnie i nie odsłania ciała za bardzo niech jest tylko dla mnie chciałbym taką odkrywać żeby tylko dla mnie sie obnażyła dla nikogo innego

Gość Doświadczony29lat
Ponadto preferuję u dziewczyn imiona: Zygmunt, Wiesław i Bożydar :classic_cool:

Gość jeżeli to nie tania
Nie, nie jesteś. Łowcy dziewic to tacy kolesie, którzy po przeruchaniu połowy wsi i okolicznych burdeli decyduja się na to, ze w końcu czas znaleźć sobie "porządną" sierotę na żonę. I wtedy dziwią się, ze dziewicę mogą poznać tylko na nabożeństwie dla gimnazjalistów w sąsiedniej wsi, bo normalnie wyglądająca, mająca mieszkanie, dobrą pracę, kobieta nawet na nich nie spojrzy, poza tym oni mierzą każdego swoją miarą i jak widzą uśmiechniętą, zadbaną i ustawioną kobietę, to myślą: pewnie kurwa. Tak samo wszystkie osiedlowe młotki, które się nie znają na ludziach a porządną uczelnię widzieli na zdjęciu w gazecie, opowiadają, jakie to studentki sa puszczalskie i jakie kurwy. Tak, jakby to akurat zależało od tego, czy się jest na uczelni czy gdzie indziej... Poza tym ja się nie mam zamiaru rozbierać nigdzie poza plażą. I tak, jestem chuda i mam małe cycki, a jak się komuś nie podoba, tym lepiej dla mnie:) Nie interesuję się oblechami, dla których najważniejsze są cycki oraz wielkie dupsko, bo i tak nie stac ich na mądry podryw, a chcą za darmo popatrzeć i zwalić konia w domu. Myślę, ze ludzie są różni. Ja nienawidze u facetów obcisłych koszulek, wystających brzuchów, pedalskich, obcisłych spodenek w łatki i przecieranych, białych dżinsów, butów z czuabmi, ze sztucznej wężowej skórki z Deichmanna:o Ale pewnie też są kobiety, które to pociąga. Tak samo jak tępawy wyraz twarzy i żel na włosach. Myślę, ze poprzez swój wygląd i zachowanie spodobam się komuś, kto się mi spodoba i wszyscy będą zadowoleni.

Gość jeżeli to nie tania
Zabij tą grubą szmatę, te tłustą kurwę!!!!