Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chorutka

Zbyt niska temperatura 36 stopni....

Polecane posty

Gość renata

Mam  BabyTemp+kompres w zestawie od Sanity już prawie rok i wszystko działa prawidłowo. Bardzo wygodny bezdotykowy termometr gdzie na wynik czeka się sekundę w porywach dwie. A kompres świetnie się nadaje do schładzania czoła podczas gorączki. Trzymam go cały czas w zamrażarce także w każdej chwili jest gotowy do użycia , schłodzony.

Gość kamil
Dnia 19.12.2018 o 15:18, Gość renata napisał:

Mam  BabyTemp+kompres w zestawie od Sanity już prawie rok i wszystko działa prawidłowo. Bardzo wygodny bezdotykowy termometr gdzie na wynik czeka się sekundę w porywach dwie. A kompres świetnie się nadaje do schładzania czoła podczas gorączki. Trzymam go cały czas w zamrażarce także w każdej chwili jest gotowy do użycia , schłodzony.

Szwagierka nam sprezentowała zestaw BabyTemp+kompres żelowy mini już dawno i wszystko puki co dziala bezawaryjnie. Kompres nie pęka, termometr cały czas pracuje tak samo szybko, nie narzekam. Fajnie takie rzeczy się przydają przy malutkim dziecku kiedy trzeba często mierzyć temp mleka, albo robić ciepłe okłady na brzuszek.

Gość sara

Wydaje mi się, że jeśli chodzi o termometry bezdotykowe to jest swego rodzaju wysyp na rynku i tych sprzętów w sprzedaży jest bardzo wiele, tylko się pojawia pytanie, który w ogóle jest na takim poziomie, że warto go kupić. Ja na tą chwilę nie korzystam, ale siostra ma od sanity fast temp, rodzice też jakiś model od nich i sobie chwalą.

Gość mijj

Nie wiem dokładnie jak to wygląda jeśli chodzi o kompresy, jakie warto kupić, ja mam tylko kompres żelowy mini, który jakiś czas temu udało mi się kupić bo był w aptece w zestawie z termometrem Baby Temp, a że chciałam kupić termometr to się zdecydowałem na taki zestaw.

Gość majka

Nie wiem jak to dokładnie wygląda co do obsługi, ale w sensownej cenie wiem, że można u mnie w aptece kupić nonContact. Firma Geratherm wiec co do marki jest pewność, że jakość na poziomie.