Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozsądna idiotka

słyszeliście coś o diecie chałwowej?? ja startuje od jutra...

Polecane posty

Gość rozsądna idiotka

hej :) wiem, że to głupota, debilstwo i coś tam jeszcze... odchudzam się od jakiegoś miesiąca, schudlam 6 kg tylko oczywiście raz trzymalam sie diety, innym razem obżerałam jak diabli od jutra zaczynam diete chałwowa, juz kiedys ją stosowałam, w ciągu dwóch dnji schudlam 2 kg! potem zaczęłam "normalnie" jeść jak na zwykłej diecie i nie przytyłam :D dzisiaj wybieram sie do sklepu i kupie zapas na 4 dni, potem przejde na mniej niż 1000 kcal poprzednio głód czułam tylko wieczorami, tak koło 20, normalnie cały dzień byłam wręcz pełna czy stosując tą dietę przez 4 dni, co jakieś dwa tygodnie, to bardzo zniszcze swój organizm i pozbawie go niezbędnych skladników??

Gość ReniaAAA
Idiotyzm. To już lepiej jedz na dzień 3 jajka, kostkę sera twarogowego półtłustego, 100g makreli wędzonej!!! 100* lepsze to niż chałwa!!!

Gość rozsądna idiotka
napisze rozpiske według mojego planu dnia, ale godziny wydaje mi sie, że można ustalać według uznania. Muszą być tylko zachowane odstępy i conajmniej trzy godziny przed snem ostatni posiłek U mnie wyglądała ona tak: godz. 6.00 jabłko godz. 9.00 --> 50g chałwy(nie patrzyłam sie czy jest smakowa czy nie) godz. 12.00--> 50g chałwy godz. 15.00--> 50g chałwy godz. 18.00--> jabłko + marchewka do tego rano lub wieczorem piłam herbate czerwoną, a w ciagu dnia jak najwięcej wody

Gość rozsądna idiotka
wiem, że ten jadłospis co podałaś byłby duużoo zdrowszy, tylko ja na takiej diecie jeszcze w życiu całego dnia nie wytzymałam, ani na żadnej z tego rodzaju...:( chalwowa jest duzo gorsza, wiem, ale tam w sumie bez większego wysiłku wytrzymywałam, nie myslalamo jedzniu i nie byłam głodna!! tylko troche wieczorami, ale nie cały dzień i umiałam wytzymać!!

Gość idiotka...
ale z pewnością nie rozsądna

Gość rozsądna idiotka
jakbym była kompletną idiotką to bym chyba się nie pytała, tylko od razu sie za nią wzięła?? doskonale zdaje sobie sprawe z tego, że jest zła, i dlatego sie pytam czy tak strasznie spiernicze sobie zdrowei jak ją zastosuje przez dłuższy czas...

Gość rozsądna idiotka
czyli 4 dni

mysle, ze nie umrzesz od tego jak zrobisz taka diete 4 dni raz na jakis czas, powiedzmy miesiac. ale rozsadne to to nie jest. to juz lepiej zrob salatke z jajka i makreli wedzonej. tez tluste.

Gość rozsądna idiotka
no to co miesiąc....ok...:)

Gość ooo/
na moje oko to poniżej 1000 kalorii więc sie chudnie. Równie dobrze można zjeść półtorej tabliczki czekolady...

Gość rozsądna idiotka
tak tyle, że chałwa jest sycąca, nie jest sie glodnym, a po czekoladzie ma sie ochote jeszcze coś wszamić :P

a jabys tak zmienia nawyki zywieniowe na jakies madrzejsze? chalwa moze byc w sytuacji awaryjnej ale bez przesady, zeby planowac takie cos na dluzej.

Gość kompletna idiotka
brak mi słów...............................

Gość tłuszcz i cukier
juz zresztą był taki topik.:(

Gość mańka23100
jak będę stosowac tą dietę przez 5 dni, to ile uda mi się schudnąc ? :)