Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika_ch20

ANKIETA BLOKERSI - ZAGROZENIE CZY CIEKAWA SUBKULTURA??

Polecane posty

Gość monika_ch20

Witam! Jestem studentka i szukam 10 osob do wziecia udzialu w ankiecie. Prosze o udzielenie odpowiedzi na pytania: 1. Czy na Twoim osiedlu sa blokersi? 2. Czy czujesz z ich strony zagrozenie dla siebie i mieszkancow osiedla? 3. Czy uwazasz, ze jest to subkultura, ktora wzbogaca nasza kulture? Jezeli tak, to jak? 4. Czy uwazasz,ze ta subkultura jest raczej zagrozeniem dla kultury w ogole? Uzasadnij. 5. Twoj wiek i płeć Bede wdzieczna za pomoc! Dziekuje

Gość asusa
1tak 2dla mnie nie dla innych może tak 3pewnie wzbogaca ale jak? pewnie tak jak punk lub skinhed tworzy swoj śiawt, muzyke, slyt ubierania 4pewnie tak, bo japrościej powiedzieć ze to patologia, stoją na klatkach, przed blokiem, zaczepiają ludzi, w grupach są mocni jedyne co zauważyłam ze to są dzieci i to już w wieku12 lat 5kobieta 23 Pewnie do bdań na prcę mgr? ja mam troche podobny temat

Gość tajkoli mnbji
1.tak 2.tak 3.nie 4.tak jest zagrożeniem i jest to chyba oczywiste 5.28lat kobieta

Gość monika_ch20
Asusa, do pracy mgr jeszcze nie:) na razie do referatu naukowego. Ale życze Ci powodzenia w pisaniu Twojej pracy:) Bede wdzieczna jesli odpowiedzi nastepnych osob beda troszke bardziej rozbudowane:)

Gość chce kasy jak lodu
1. tak 2. ja nie czuje ale nie wiem jak inni mieszkancy :D 3. tak. wczoraj widzilam jak wyniesli magnetofon spiewali i tanczyli 4.mysle ze nie jest zagrozeniem, jest czescia kultury, wnosi nowe trendy, nowe slownictwo (nie mam na mysli tu wulgaryzmow) sa swietna grupa do badan spolecznych 5.27 - kobieta pozdrawiam i powodzenia :D

Gość nhdjfh
odpowiem nie po kolei tak czuje sie zagrozona bo bleokersi sa na moim osiedlu z tego co wiem sąsiedzi tez nie uwazam ich za zadna subkulture to sa po prostu wyrzutki społeczenstwa ze sredni IQ paroletniego dziecka (nie obrazając dzieci),nic nie wnoszą pozytywnego,nic nie tworza kreatywnego,czasem daja mi prace jak sie ostro zleją to musze udzielic im pomocy-za co płaci kazdy podatnik powinno sie ich wyslac albo do afganistanu,albo do iraku lub do afryki zadne bohaterstwo zaczepiac słabszych na ulicy a tam mogliby sie wykazac "odwagą

Gość nhdjfh
KOBIETA 30

Gość monika_ch20
dzieki z odpowiedzi! czekam na dalsze :)

opowiadam na pytania w kolejnosci:) 1. nie 2.nie poniewaz ich nie ma ;) 3.czy to subkultura? tak, czy wzbogadza nasza kulture?? hmm trudno powiedziec dla mnie to ludzie ktorzy chodza w specyficzny sposob ubrani, sa mało uprzejmi i to jest ich sposob na odnalezienie sie w swoim towarzystwie, jedynie co to wprowadzaja w nasza kulture lekki postrach ( chodz czasem bezpodstawnie ) przed takimi skupiskami ludzi 4. uwazam ze nie sa zagrozeniem dla kultury 5. 20 lat mezszczyzna

Gość monika_ch20
up