Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do wycięcia

LARYNGOLOG w Białymstoku

Polecane posty

Gość do wycięcia

Szukam dobrego laryngologa.Pomóżcie.Proszę.

Gość HGFGFFF
na pewno nie na bema-stanowczo odradzam..powiedza ze nie ma zadnego z toba problemu,nie chciala mi lekarka dac na wyciecie migdalkow, bo mam je za male-oikreslila to tak:nawet nie bedzie za co zlapac-katastrofa

Gość potwierdzam to
nie na Bema !! bagatelizują objawy, zupełnie jakby człowiek przyszedł z fanaberią, a nie problemem zdrowotnym :p

Gość HGFGFFF
jak znajdziesz dobrego to wskazesz?

Gość /łączenie tematów/
20:29 bema lub zurawia nie pamietam nazwisk 20:31 do wycięcia A dobrzy są tam lekarze, bo ja naprawdę dobrego specjalistę potrzebuję od migdałków. 20:36 do wycięcia Pomóżcie. 20:38 bema ja chodzila na bema z uchem nic mi nie pomagalo non stop wata w uchu i tabletki az trafilam tam zrobil mi zaj**iste plukanie ucha komputerowo zbadal dal na kilka dni srodki przeciw bolowe i od ponad roku (pfu wypluc ) nie boli mnie a na zurawia to siostra jezdzila z corka w spr migdalow niechciala zeby w tak mlodym wieku jej wycinali i tamten lekarz wyleczyl ja bez potrzeby wyciecia (na Bema kobieta na zurawiej nie wiem) i moja tesciowa chodzi do laryngologa na zurawia ale tam sa niesety duze kolejki 20:40 do wycięcia cZYLI W SPRAWIE MIGDAŁKÓW LEPIEJ NA ŻURAWIĄ???? 20:42 bema mysle ze tak bo na bema to nie wiem jak jest tam tylko uszko leczylam 20:45 do wycięcia DZIEKUJE.