Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama natura

Czy ktoś tego używał - podobno super i na długo matowi buzię!!!

Polecane posty

Gość sama natura
chciałabym to zamówić, ale nie wiem...

napewno jest to dobry specyfik, wynika to z samego skladu, jest on jednym z skladnikow ktore sa dodawane do podkladow matujacych, jako doswiadczona kosmetyczka polecam, tylko oczywiscie wszystko z umiarem, bo po odstawieniu tego bedziesz uwazala, ze leje ci sie łoj z buzki strumieniami, a to bedzie tylko twoje zludzenie, bo wczesniej caly czas tego uzywalas!!! I w taki oto latwy sposob mozna sobie zniszcyc cere poniewaz stwierdzisz ze jest tlusta i bedziesz nadmiernie ja wysuszac!!! Znam wiele takich przypadkow!!! pozdrawiam

Gość sama natura
to też jest mąka kukurydziana, tylko modyfikowana.

Gość sama natura
dzięki agawita. Troszkę mnie tym odstawieniem przestraszyłaś, ale nie pewnie nie dostawię tak szybko (chyba nie ma zalecen co do długości stosowania?).

nie no spokojnie, chodzilo mi tylko o zludzenia kobiet, odstawiaja cos i uwarzaja ze wygladaja tragicznie, a tak nie jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, zaczynaja swirowac i ladowac cuda na buzie a nie powinny...

Gość sama natura
aha:)a ja trochę eksperymentowałam ze zwykłą mąką i ona za bardzo nie działała. Myślisz, że to będzie lepsze. to też w końcu tylko mąka...