Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o pomooc

Jedzenie stalo sie PRZEKLENSTWEM jestem zrozpaczona

Polecane posty

Gość prosze o pomooc

a zaczynalo sie od niewinnego dietkowania. nie potrafie normlanie jesc z kazdym dniem zaczynam nowa diete jedzac pod wieczor wszytsko naraz, nie pomaga nic jedzenie tylko ulubionych potraw jedzenie 5 posilkow jedzenie o stalych porach . ciagle czuje PSYCHICZNY GŁÓD :(

Gość Olivia23Wlkp.
Witaj mam podobny problem -wciąż czuję "głód psychiczny". Ogólnie cały dzień myślę o jedzeniu - to jakaś obsesja!!!!!!!!!

Gość ja chyba też tak mam...
... czy ktoś ma na to lekarstwo lub przynajmniej podejrzewa przyczynę?

Gość prosze o pomooc
przyczyna jest to ze zaczelo sie wpedzac w chore akcje zamiast normlanie jesc :?

ja w pewnym momencie przytylam ponad 10 kg w sumie minelo juz kilka lat ale ja ciągle nie moge stwierdzic tak realnie czy jestm za gruba czynie jest -mam obssjena tym punkcie, a poza tym uwielbiam jesc

ja w pewnym momencie przytylam ponad 10 kg w sumie minelo juz kilka lat ale ja ciągle nie moge sie z tym pogodzic i juz sama nie wiem czy jestem za gruba czy nie -mam obsesje na tym punkcie, a poza tym uwielbiam jesc

Gość Olivia23Wlkp.
Marzę o tym żeby jedzenie nie było sensem życia i jedyną przyjemnością-to mnie zabija!!!!!!

ja jak sobie myślę o jakiejs przyjemnosci, jakiejkolwiek to ona mi sie zwsze kojarzy z jedzeniem, wyjscie ze znajomymi jakiej jedzonko wyjscie z chlopakiem restauracja jedzonko, wyjscie do kina popcorn, siedznie przed telewizorem pizza itd. jakis oblęd

rozumiem was. ale musicie byc silne. ja tez tak mam ciagle choc udaje mi sie z tym walczyc. podstawa to naprawde solidne sniadanie i obiad, mniejsza kolacja i jakas przekoska przed snem.

Ja tak mialam po wyjsciu z anoreksji, chyba caly rok zasypialam z radoscia, bo rano cos zjem, liczylam tylko godziny do nastepnych posilkow. Nie chcialam przytyc za bardzo, wiec nie jadlam do syta... Ale potrafilam zjesc u siebie kolacje i patrzec jeszcze pozadliwie jak moj chlopak wcinal swoj posilek. Planowalam godzinami co ugotuje, itp. Przeszlo mi wlasnie dzieki silnej woli, regularnym i sycacym posilkom

... filmik rzeczywiście powinny obejrzeć osóbki, które mają anoreksję, ale ja go nie mam, mam 162 i waże 60 kg.i moja waga nie oszukuje;-) noszę rozmiar 38, spodnie czasem 40- więc nie ulega wątpliwości, że ja -to nie drobinka;-)

Gość a zauwazyłyście ile
pozytywnych komentarzy na temat dziewczyny w lustrze, która kiedyś zaczęła się odchudzać, a która pojawia się na początku reklamy ? " Jaka ona piękna, słodka" itd ( chodzi mi o pierwszy filmik.)