Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaSO17

Steper

Polecane posty

Gość kasiaSO17

Chcialabym sie podzielic z wami moimi doswiadczeniami w sporawie odchudzania. Chcialabym takze poczytac o Waszych poradach. Waze 70kg przy 165 cm wzrostu. Cwiczenia nigdy nie byly moim ulubionym tematem, zawsze sie wykrecalam od w-f, ale nigdy nie mialam problemow z waga. Dopiero od jakis 3 lat zaczelam intensywnie tyc, brzuch mi sie wylal, rece mam strasznie grube, znajomi pytali sie mnie na ulicy czy jestem w ciazy- to nawet bylo zabawne :) Probowalam juz diet ale efekt jojo pojawial sie ZAWSZE. Doszlam do wniosku,ze niestety nic tu nie pomoze bez cwiczen. Kupialm sobie steperek. Na poczatku 10 minut, pozniej 15, pozniej 20, teraz chodze 40 minut dziennie dolaczam takze do tego cwiczenia silowe na rece (15min), planuje takze zakup twistera na poprawienie talii i czekam na wyniki. Jak na razie 2 kg mniej :) Chcialam to przyspieszyc jakimis tabletkami, czytalam o Meridii 15- tata moj jest lekarzem i odradzil. Mozna dostatc palpitacji serca i zniknac z tego swiata szybciej niz sie mysli. Troche mnie nastraszyl, wiec stwierdzila, ze nadal bede chodzila. :) i chodzila i chodzila i chodzila az wychodze te moje ukochane 60 kg!:) Nie stosuje do tego zadnej diety: ograniczylam tylko chipsy i slodycze, nie dotykam sie kolorowych napojow a z alkoholu czerwone winko. Jedzenie takie jak bylo, ale w mniejszych ilosciach. Zobaczymy jak to bedzie :)

Gość kasiaSO17
dodam tez , ze pracuje w restauracji kanapkowej, zajmuje sie pieczeniem CIASTEK I CHLEBOW! Mozemy jesc wszystko, takze sami widzicie, nie jest lekko. Powiedzialam juz koledze z pracy, ze koncze z gazowanymi napojami, jak chce siegnac po sprita czy cole smieje sie ze mnie- tak wiec robie mu na zlosc i pije wode, ech! :)